Naslovna VESTI PSI BRAVOOOO: Filozofski fakultet postao prvi „pet friendly“ fakultet!

BRAVOOOO: Filozofski fakultet postao prvi „pet friendly“ fakultet!

0
pet friendly fakultet petface

Prvi pet friendly fakultet zvanično je postao Filozofski fakultet u Osijeku. To znači da će njegovi studenti, ali i zaposleni, od sada moći da uđu sa psima u prostorije, a vest je – razume se – oduševila region!

-I Osijek je opet prvi! Filozofski fakultet u Osijeku od danas je pet friendly što znači da ako studirate i trebate do referade ili do knjižnice, vaš pas više neće morati čekati vezan ispred vrata nego će i on/a moći unutra, napisali su na svojoj stranici iz azila Osijek.

Konkretno, pet friendly fakultet znači da svi koji studiraju na ovom fakultetu i moraju da odu da prijave ispit ili se informišu na oglasnoj tabli – to će moći da urade sa svojim psom, ali i drugim kućnim ljubimcem!

Na predavanja im dolazak još uvek nije moguć, ali je i ovo velika olakšavajuća okolnost i sjajna vest za sve one studente koji imaju psa.

BIG u Novom Sadu postao „pet friendly“, građani POSLALI NAJGORE UVREDE!

pet friendly fakultet petface

U sve ovo, juče se uverila i Alenka, jedna od štićenica Osiječkoj azila, a oni su vets podelili na svojoj Facebook stranici.

BRAVO: Beogradski maraton i ove godine PET FRIENDLY – šetaš i doniraš za napuštene!

-Sudeći po dobrodošlici kojom je Alenka dočekana među stundentima/cama ali i uposlenicama jasno nam je zašto su se odlučili na ovaj korak. Alenka je tako bila prava zvijezda ali i osvjetlala obraz azilantima/cama; bila je totalno kul, pristojna, raspoložena za sve ruke mazilice koje su se gurale oko nje, pet puta ponovila ulazak za potrebe snimanja i dala izjavu za medije u kojoj je zahvalila fakultetu ali i poručila svima kako je Osijek i njen grad i da joj se sve više sviđa živjeti u njemu, napisali su volonteri, usput izrazivši i nadu da će novostečena slava pomoći Alenki da ostvari svoj i san stotina drugih napuštenih pasa – da pronađe udomitelja.  

BRAVOOOOOO KOMŠIJE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVI SAD u decembru dočekuje Deda Mraza za LJUBIMCE
Sledeći tekstDANTEOV PAKAO: Vruća voda, parče hleba i život na lancu od pola metra!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime