Naslovna VESTI PET TRAVEL ADVISOR: Najnoviji trend u PET FRIENDLY turizmu – Da svi...

PET TRAVEL ADVISOR: Najnoviji trend u PET FRIENDLY turizmu – Da svi LJUBIMCI budu VAŠI zadovoljni gosti!

0
PET ZVEZDICA petface

U današnje vreme nije neobično videti sve veći broj putnika koji putovanje ne mogu zamisliti bez kućnog ljubimca. Životinje su u većini slučajeva ravnopravni članovi domaćinstva i zbog toga je u svetu sve više pet friendly objekata i institucija.

Prisetimo se samo koliko nam je bilo teško da pronađemo smeštaj koji će rado ugostiti nas ali i našeg psa… Te brige su sada prošlost, a u tome nam pomaže Pet Travel Advisor.

OVO JE NAJLEPŠI KONJ NA SVETU! Kada su stručnjaci ispitali njegovu dlaku bili su ZATEČENI!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Donela je na svet 11 štenaca, a onda uradila nešto neočekivano: Njena vlasnica ostala šokirana! (VIDEO)

Pre svakog putovanja svakako pretražujete smeštaj koji vam najviše odgovara i tada je najbolje odmah proveriti sa smeštajnim objektom da li su životinje dobrodošle. Ponekad gosti smatraju da se to podrazumeva, ali nažalost to nije uvek tako. Takođe, važno je znati da nisu ni svi ljubimci prihvatljivi – u pet friendly objektima uglavnom su prihvatljive domaće, kućne životinje poput psa i mačke.

Na sajtu www.pettraveladvisor.com pronaćićete smeštaj u kojem ćete se konačno osećati  kao da ste u svom domu, a zbog toga će vaš ljubimac će lakše podneti tu vrstu promene i brže se adaptirati na novi prostor.

Ovo je poziv za sve vlasnike ljubimaca ali i za sve ugostitelje koji primaju ljubimce da se BESPLATNO prikažu na sajtu, koji prati veliki broj ljudi jer upravo žele da putuju po Srbiji, a imaju i psa.

Ovaj projekat je jesenas dobio nagradu od ministarstva za inovacije. Ceo standard je razvijen u saradnji sa Kinološkom Akademijom, Turističkom organizacijom, Privrednom komorom, Udruženjem ugostitelja i departmanima fakulteta za turizam i privredu.

Misija Pet Travel Advisor-a je, pored udobnog smeštaja za sve ljubimce, i promocija ugostiteljskih objekata koji primaju ljubimce, kao i informisanje vlasnika, edukacija, konsalting oko zakonskih regulativa i poboljšanja poslovanja.

Među prvim klijentima Pet Travel Advisor-a su Sheraton Novi Sad, Salaš 137 Čenej, Splendid Bečići, Prezident Palić, Konaci Maglić i SM Apartments Kopaonik, Crystal i Saint Ten Beograd, Solaris Resort Vrnjačka Banja, sa trenutno preko 110 prijavljenih – a lista se širi svaki dan!

Posedovanje nalepnice i prisustvo Vašeg objekta na sajtu, bez obzira na to kojoj kategoriji pripada Vaš objekat (koliko šapa se nalazi na Vašoj nalepnici), ukazuje na to da ste profesionalni u svom poslu i da obraćate pažnju na svaki njegov segment.

Kategorije u vidu različitog broja šapa su kreirane sa ciljem da se razlikuju oni objekti koji nude isključivo kratak boravak – hranu, piće ili neku uslugu, od onih koji nude smeštaj, i onih koji imaju dodatne usluge za kućne ljubimce.

Ukoliko ste zainteresovani, odgovore na sva pitanja možete dobiti na sajtu www.pettraveladvisor.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPas je u azilu PLAKAO svake noći – razlog je NAJTUŽNIJI mogući! (VIDEO)
Sledeći tekstDIJAGNOSTIFIKOVAN MU JE TUMOR: Vlasnik platio 6 MILIONA dolara da mu izleče psa! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime