Naslovna PSI IGRA I ZABAVA PISMO PSA DETETU

PISMO PSA DETETU

0

Deci su potrebni psi. Nesumnjivi su dokazi da deca koja odrastaju uz ljubimce postaju bolji ljudi. Svojoj deci nabavljamo pse želeći da ih naučimo odgovornosti, brizi o drugima, osećanjima privrženosti i ljubavi. Da li razmišljamo o tome kako psi gledaju na našu decu i šta osećaju? Možda ovo pismo daje jasniju sliku.

Hej Mali,

Kada sam te prvi put video prosuo si svu hranu iz svog tanjira na pod. Tada sam shvatio da ćemo biti najbolji prijatelji na svetu. Da ne bude zabune – veliki ljudi u kući su takođe dobri. I onaj najveći me vodi u šetnju. Baš je fin momak. Ali, ti si mi najdraži. Uvek si tu da se igramo i zabavljamo.

Kada sam prvi put ušao u ovu kuću bio si još manji nego sada. Često si spavao u mom krevetu i uzimao moju omiljenu lopticu. Ponekad si je stavljao u usta,. a to se tvojoj mami nije sviđalo. Mada, ni meni se to nije baš sviđalo – to je ipak bila moja loptca. Nisam bio siguran da li si još jedno štene ili čovek. Ali, najzad kada sam video da nemaš dlaku po telu shvatio sam da nisi štene.

PISMO UDOMLJENOG PSA: “Moja duša je puna ožiljaka i boli, ali spreman sam da te VOLIM”!

Voleo si da se ludiraš sa mnom i tvojim plišanim igračkama. Izvini što sam ih kasnije sve izgrizao i pojeo. Ubrzo si naučio da me maziš i češkaš baš tamo gde mi najviše prija. Razgovarao si sa mnom. Ali sada si gotovo odrastao. Nisi me zaboravio i još uvek si sa mnom. Zbog toga bih te pratio do Meseca i nazad.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Ipak, malo se osećam nervozno kada svi odete iz kuće i ostavite me samog. Plašim se da ćeš odlučiti da razgovaraš sa prijateljima telefonom i nećeš da se igraš. Plašim se šta će biti ako odlučiš da prestaniš da deliš hranu sa mnom. Šta ako prestaneš da me vodiš u duge šetnje? Šta ako prestaneš da pričaš sa mnom?

Sve ovo zaboravim kada dođe vreme za spavanje. Znaš li zašto? Pa, vidim da čekaš da se smestim pored tvog kreveta. Maziš me. Ustaješ noću da proveriš da li sam tu.

PREKO 5 HILJADA ŠEROVA: Koje ti je marke pas – pismo devojke koje kruži Internetom!

Ne brini moj mali čoveče. Uvek ću biti tu za tebe. Vreme sa tobom je najbolje što mi se događa u životu. Uvek ću te pratiti do škole i čekati te da se vratiš. A onda ćemo zajedno stvarati nove uspomene.

Volim te mali čoveče.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAŠTO MOJA MAČKA ZURI U MENE?
Sledeći tekstVIŠE OD 20 GODINA NA ULICAMA ZAJEČARA: Cica je otišla iza duge!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime