Naslovna VESTI PSI ZA SVAKU POHVALU: Ova dva policajca su spasila teško povređenog psa!

ZA SVAKU POHVALU: Ova dva policajca su spasila teško povređenog psa!

0
povređenog psa petface

povređenog psa: U mnogim zemljama Latinske Amerike, napušteni psi i mačke, su više nego zanemareni, kako do nadležnih institucija, tako i do lokalnog stanovništva. Retko gde će ovi sirotani naići na saosećajnu ljudsku ruku, da ih pomiluje ili da im udeli neki zalogaj, ili na sigurno mesto na kome bi mogli da se odmore. Da se stvari polako popravljaju, svedoči naša sledeća priča.

Pročitajte još: KAKVA ŽENA: Satima se pretvarala da je mrtva, kako bi se povređeni uplašeni pas približio!

Radnja se odvija u Ekvadoru, gde je jedan pas, mešanac labradora, pokušao da pređe ulicu, ali ga je na nesreću, udario automobil. On je vidno povređen, uspeo da se dotetura do trotoara, moleći u sebi da naiđe neko ko će pomoći.

povređenog psa petface
Njegov nečujni vapaj čula su da dva policijca, koji su primetivši povređenog psa, odlučili da reaguju, umesto da okrenu glavu. Nakon što su oni prišli  ovom četvoronožnom mališanu u nameri da mu pomognu, prvo su pokušali da ustanove ozbiljnost povreda. Hrabrili su ga da ustane i da pokuša da stoji na svojim nogama, ali kada su shvatili da on to ne može, odlučili su da im je ipak potrebna pomoć stručnjaka. Improvizovali su nosila od belog platna i pažljivo poneli povređenog psa do obližnje klinike za životinje. 

Pročitajte još: RUMA: Poenter sa slomljenom karlicom postao nerazdvojni prijatelj sa bolesnom macom!

Sada o ovoj nejakoj žrtvi brinu veterinari i volonteri iz Prihvatilišta ARCA, a mi se nadamo ne samo da će se on potpuno oporaviti, već i da će pronaći ljubav u okviru porodičnog doma.

Srećno maleni!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUčenici Ekonomske škole dele užinu sa napuštenim psima!
Sledeći tekstKLADIMO SE DA NE ZNATE SVE: 10 najneobičnih činjenica o mačkama i njihovim vlasnicima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime