Naslovna VESTI PSI PRESMEŠNO: Ovaj samojed će Vas nasmejat do suza (VIDEO)

PRESMEŠNO: Ovaj samojed će Vas nasmejat do suza (VIDEO)

0
presmesno petface

Malo blata nikad nikome nije naudilo! Kada se 5-mesečno samojedno štene Oni vratio u kuću, svi su imali pred sobom zadatak čišćenja. Upečatljivo belo krzno psa bilo je prekriveno blatom od glave do šape, dobro, osim njegovog simpatičnog lica koje je zadržalo svoju boju uprkos prljavštini svuda drugde.

Nakon što su podelili fotografije na mreži, većina je mislila da su slike uređene kako bi postigli netaknuto belo krzno na Onijevom licu.

PROČITAJTE I:

10 SAVETA DA ZABAVITE PSE U KARANTINU: Dok traje vanredno stanje – EVO NEKOLIKO SAVETA ZA IGRU! (VIDEO)

LJUBIMCI KOLEGE: Kako izgleda rad od kuće sa ljubimcem! (VIDEO)

NASILJE SE NE ZAUSTAVLJA: Pas je doživeo strahovit udarac koji mu je odneo “POLA LOBANJE”! (VIDEO)

-U početku smo se brinuli kako ćemo ga očistiti, ali kada smo ga neprestano gledali, smejali smo se, rekao je Alajoki njegov vasnik. Izgledao je tako smešno da smo ga morali slikati.

Toliko ljudi misli da je blato izbrisano ili da je Fotošop ali nije, on tako izgleda nakon svakog blatnog šetanja ili igranja. Lice mu je još uvek bilo belo jer je dlaka na njegovom licu kraća, tako da se blato ne lepi.

Vlasnik psa je takođe objasnio da čišćenje psa nije toliko gnjavaža koliko može izgledati. A potencijalno prljave avanture nisu nešto što pas izbegava. Na Instagram nalogu za štene, Oni uživa u mnogo izleta, što ponekad rezultira malo prljavštine na njegovoj dlaci.

Nastašluk Vašeg psa može uneti smeh u Vaš dom!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBUDIMO ODGOVORNI VLASNICI LJUBIMACA: Očekuje se masovno testiranje na virus Korona, zbrinite ljubimce na vreme!
Sledeći tekstONA JE SREĆAN PAS: Pogledajte kako se život jedne čupave kuce promenio na bolje! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime