Naslovna VESTI PSI Anu je komšija PRETUKAO zbog psa, pa za SVOJE NASILJE dobio PODRŠKU...

Anu je komšija PRETUKAO zbog psa, pa za SVOJE NASILJE dobio PODRŠKU POJEDINACA!

0
PRETUKAO petface

Ukoliko ste bili aktivni na društvenim mrežama, u prazničnim danima, onda ste sigurno čuli za NOVO NASILJE koje se dogodili u beogradskom naselju Mirijevo. Za one koje nisu, podsećamo da je veliku ljubiteljku životinja, osobu koja je pokrenula banku hrane za napuštene, osobu koja pomaže SVIM ŽIVIM BIĆIMA u nevolji,..komšija PRETUKAO zbog laveža psa koji je bio u njenom stanu!

PRETUKAO petface

– Izašla sam da prošetam dva psa, a trećeg sam ostavila u stanu jer ih izvodim na smenu da ne bih smetala komšiluku. Nije me bilo maksimalno 5 minuta, jer je prehladno pa psi samo čučnu u prvu travu i beže nazad unutra. Pretpostavljam da je treći pas za to vreme lajao i iziritirao komšiju… Izašla sam iz lifta, u hodniku je bio mrak, tek malo svetlosti je dopiralo iz lifta, komšija je čekao u mraku, i dok sam bila okrenuta ka vratima i otključavala stan, napao me je sa ledja sa nekoliko udaraca u glavu. Kada sam se u šoku okrenula da vidim šta se dešava usledio je udarac pesnicom po sred lica uz komentar jel ovo ovde kafilerija?!, napisala je Ana na svom Facebook profilu, pokušavajući da objasni šta se desilo tog kobnog dana!

Psiholog Ivan upozorava: Nasilje nad životinjama indikator je mogućeg nasilja nad ljudima!

PRETUKAO petface
Printscreen: kurir.rs

Odmah je intervenisala policija, a Ana se uputila u Urgentni centar gde joj je konstatovano nagnječenje gornje usne, krvarenje iz nosa, bolna osetljivost temena! Kako je potvrđeno za RTS u MUP-u, zbog napada na Anu Kojić policija je podnela prekršajnu prijavu protiv napadača.

PRETUKAO petface
Printscreen: kurir.rs

Ono što je nas pooootpuno šokiralo jeste odgovor POJEDINACA na NASILJE. Dakle, dok god bude onih koji će na ovakvo nasilje, nasilje nad slabijim, nasilje nad bilo kojim živim biće, „obračun“ pesnicom, komentarisati sa ALI,…teško da ćemo ga se otarasiti.

BOR: Članice Udruženja „Beban“ pretučene motkom! Jednoj slomljena i šaka!

PRETUKAO petface
Printscreen: kurir.rs

Na portalu www.kurir.rs, ispod objavljene vesti o nasilju nad Anom, nalazi se nekoliko stotina komentara. I dok jedni sasvim logično nasilniku kakav je Anin komšija „žele sve najgore“, drugi ga ohrabruju, jer „VEROVATNO MU JE DOZLOGRDILO LAJANJE PSA“.

PRETUKAO petface
Printscreen: kurir.rs

Podsećamo da je u toku 2015. godine centrima za socijalni rad prijavljeno skoro 19.000 slučajeva nasilja nad ženama, dok je u prethodnih deset godina u Srbiji ubijeno 327 žena u slučajevima rodnog nasilja!

PRETUKAO petface
Printscreen: kurir.rs

Podrška za Anu od redakcije Petface. STOP NASILJU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.