Naslovna VESTI PSI PRETUŽNO I TRAGIČNO: Pas se SKRIVAO U ĆOŠAK SOBE kad god mu...

PRETUŽNO I TRAGIČNO: Pas se SKRIVAO U ĆOŠAK SOBE kad god mu neko priđe! (VIDEO)

0
pretuzno i tragicno petface

Ova kujica je uzeta od uzgajivača. Po njenim ranama i ponašanju bilo je jasno da se radi o ženkici koja je bila zlostavljana i koja ima velike traume, piše Index.hr.

Nije bila raspoložena da je iko dotakne, odbijala je da jede u prisustvu ljudi i bila je prestravljena. Danima je zurila u jednu tačku i glavu naslanjala na zid. Pokušali su da joj pomognu na sve načine, ali kujica Anđela odbijala je da sarađuje.

PROČITAJTE I:

OVO SE NE VIĐA ČESTO: Pas BRANI STOMAK svoje trudne vlasnice! (VIDEO)

DOK ČEKA EUTANAZIJU: Slika tužnog psa koji čeka uspavljivanje, OBIŠLA SVET! (VIDEO)

PORUKA PSA NA SAMRTI: “Kad umrem, pronađi nevoljenog psa i podari mu moje mesto! (VIDEO)

Netko od domišljatih volontera iz skloništa u koji je ova nesrećna kuca bila smeštena, došao je na ideju da se vrate u njenu uzgajivaču i da prouče celi slučaj. Tamo su zatekli još jednog psa za kojeg su verovali da je iz istog legla kao Anđela i odveli su ga u azil. Pas Klif je odmah uticao na raspoloženje kujice.

Više nije bila toliko preplašena i počela je da se socijalizuje. Zahvaljujući predivnom Klifu, Anđela je počela da se ponaša poput normalnog psa i potpuno se transformirala. Danas živi sa novom porodicom i presrećna je u svom novom domu. 

Ovo je divan epilog jedne neverovatno tužne priče. Zaista smo srećni kada možemo da ponudimo čitaocima ovako lepe priče. Znamo da nije bilo lako kujici i njenom drugaru, ali sada je sve kako treba.

Divno, divnoooo.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.