Naslovna VESTI PSI PRIJATELJSTVO SE NE ZABORAVLJA: Slepi i gluvi pas prepoznao deku posle godinu...

PRIJATELJSTVO SE NE ZABORAVLJA: Slepi i gluvi pas prepoznao deku posle godinu dana razdvojenosti

0
PRIJATELJSTVO SE NE ZABORAVLJA

Ima tih priča koje nas iznova ostavljaju bez daha, iako već znamo da je ljubav koju jedan pas može da vam pruži bezuslovna. Prijateljstvo između vas i vašeg ljubimca ostaće vam kao jedna od najlepših životnih uspomena, a jedan deka iz Australije može da potvrdi da će ovaj događaj pamtiti dok je živ.

PRIJATELJSTVO SE NE ZABORAVLJA

Australijskog ovčara Bitsi i Stiva Kristala zaista spaja neverovatna veza. Stiv je uvek bio tu da se brine o Bitsi kada je njegovoj ćerki Hajden, koja je Bitsina vlasnica, trebala desna šapa. Stivovi zadaci uključivali su izvođenje Bitsi u šetnju, briga o tome da dobije zdravstvenu negu koja joj je potrebna i, naravno, kao što je kod svih deka i baka uobičajeno – glavna dnevna obaveza bila je dati Bitsi gomilu poslastica.

Pročitajte i ovo: PRETUŽNA PRIČA sa SREĆNIM KRAJEM!

Međutim, prošle godine kada je počela pandemija, Stiv je morao u izolaciju. To je značilo da više neće moći da viđa svoju dragu Bitsi. Nedelje su se pretvorile u mesece, a Stiv je počinjao da brine da će Bitsi potpuno zaboraviti svog deku.

PRIJATELJSTVO SE NE ZABORAVLJA

Međutim, Stiv je nedavno primio drugu dozu vakcine protiv opakog virusa i bilo je vreme da se par prijatelja ponovo sretne. Stiv je mislio da će Bitsi biti potrebno par minuta da prepozna njegov miris, budući da se nisu videli više od 18 meseci. Ali ono što je usledilo teško je opisati rečima.

PRIJATELJSTVO SE NE ZABORAVLJA

Bitsi je bilo dovoljno da samo jednom njušne Stiva – počela je da skače od sreće! Umiljati pas skočio je na deku i obasuo ga poljupcima, dokazujući da je razdvojenost samo ojačala tu posebnu povezanost koja ih spaja.

Ne propustite i ovo: CENTAR BEOGRADA: Prosjakinja i psi – da li će neko reagovati!?!

“Čim je prišla dovoljno blizu da može da me nanjuši, potpuno se izgubila od radosti”, rekao je Kristal. “A i ja sam. Ona je zaista jedinstvena i predivna duša. Iskreno se obožavamo.”

PRIJATELJSTVO SE NE ZABORAVLJA

Ovaj slatki snimak zaista greje srce. I što je još važnije, znak je da su bolja vremena pred nama – i za ljude i za naše drage krznene prijatelje. Nadamo se da ćemo uskoro videti još ovakvih susreta!

Izvor: Wamiz.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRETUŽNA PRIČA sa SREĆNIM KRAJEM!
Sledeći tekstŽRTVE ZLIH LJUDI: Šest štenaca uginulo nakon što ih je neko strpao u plasičnu kesu i zatvorio u kavez mali kavez

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime