Naslovna VESTI PUCAO I UBIJAO PTICE PO GRADU: Da li će biti primereno kažnjen!

PUCAO I UBIJAO PTICE PO GRADU: Da li će biti primereno kažnjen!

0
ubio svraku

Juče je Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije podelilo objavu da je u Novom Sadu nepoznata osoba hicem iz vazdušne puške usmrtila svraku. Incident se dogodio u delu grada Novo Naselje.

pucao i ubijao ptice

Po dobijanju informacije da je nesrećna ptica pronađena, Društvo je obavestilo policiju. Policija je izašla na lice mesta, a osoba koja je osumnjičena za ovo zversko delo je privedena. Kod ove osobe je pronađena puška za koju nije imao odgovarajuću dozvolu.

Pročitajte i ovo: VELIKA POBEDA: Oslobođen i poslednji „medved koji igra“!

pucao i ubijao ptice

Tužilaštvo kojem je prosleđen predmet se izjasnilo da postoji osnov za krivično gonjenje. Telo ptice je preuzeto od strane veterinarske inspekcije koja će sastaviti izveštaj koji će se koristiti u postupku ukoliko bude pokrenut.

pucao i ubijao ptice

Činjenica koja se ne sme prećutati je da je osoba koja je dobila nagon da ubija ptice po gradu sigurno ispalila veći broj projektila koji su mogli da povrede i nekog od građana. Ovakvo ugrožavanje sigurnosti ljudi i dece ne sme ostati nekažnjeno.

PRIJATELJ DO POSLEDNJEG TRENUTKA: Ova beba žirafa nije imala šanse, ali je kraj nje bio jedan neobičan prijatelj

pucao i ubijao ptice

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije apeluje na javnost da ovakve i slične slučajeve ugrožavanja ptica odmah prijave nadležnim organima.

Izvor:  Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRIJATELJ DO POSLEDNJEG TRENUTKA: Ova beba žirafa nije imala šanse, ali je kraj nje bio jedan neobičan prijatelj
Sledeći tekstPREDIVNA VEST: Ovaj napušten par je udomljen!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime