Naslovna VESTI PUCNJAVA NA FARMI: Farmeri pucali na aktiviste koji su OSLOBODILI 16 KUNIĆA...

PUCNJAVA NA FARMI: Farmeri pucali na aktiviste koji su OSLOBODILI 16 KUNIĆA iz zatočeništva!

0
pucnjava na farmi petface

Ovakvu vest svet još nije video. Čudna je, a ishod vesti je neverovatan. Pucano je na ljude zato što su oslobodili životinje iz zatočeništva..?

Veganski aktivisti u Španiji oslobodili su 16 kunića sa jedne farme, a ono što se dogodilo nakon toga nisu nimalo očekivali. Predvodnica ove akcije, koju javnost na društvenim mrežama poznaje pod imenom Mythical Mia, dokumentovala je celi fijasko i je objasnila šta se dogodilo, prenosi Index.hr.

PROČITAJTE I:

“TATA ULOVIO BAMBI”: Postavljena fotografija deteta sa UBIJENIM LANETOM! (VIDEO)

LJUBAVNOJ PRIČI DOŠAO KRAJ: Klepetan se VIŠE NIKADA NEĆE VRATITI svojoj Malenoj! (VIDEO)

HVALA TI DOBRI ČOVEČE: Ovaj sveštenik iz Brazila nesebično POMAŽE PSIMA SA ULICE! (VIDEO)

Farmeri su ih najprije napali metalnim šipkama, a kada je došla policija, zamolili su vegane da u miru napuste farmu. To su i učinili, a nakon nekoliko minuta farmeri su počeli da ih prate, opkolili su njihov auto sa pet drugih automobila i počeli su da im lupaju po prozorima i pretili im.

Nakon što su nazvali policiju, farmeri su se razbežali, no to nije bio kraj. Nakon što su se uverili da je policija otišla, ponovno su ih počeli pratiti, a zatim su i pucali u njihov automobil. Razbili su im zadnje staklo na automobilu, a Mia je dobila manju povredu na licu.

pucnjava na farmi petface

“Prekrivena sam krvlju, evo šta su nam napravili farmeri čije smo kuniće oslobodili”, rekla je Mia i dodala kako je najbitnije da su životinje konačno slobodne. Kunići su živeli u užasnim uslovima, a jedan je imao tešku infekciju uva te je prevezen u veterinarsku kliniku.

Kakva akcija spasavanja, nadamo se da će nadležne službe učiniti svoj deo posla u vezi ovog napada.  

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDECA SU NAJDIVNIJA BIĆA NA SVETU: Mali Inđijci su ODVAJALI OD DŽEPARCA, da bi vakcinisali Šapicu! (VIDEO)
Sledeći tekstOVAJ PAS RUŠI DRUŠTVENE MREŽE: Svakodnevno sedi u tržnom centru sa URNEBESNOM PORUKOM oko vrata! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime