Naslovna VESTI MAČKE RAKETA U PABU: Mačka iz Ukrajine dobila novi dom.

RAKETA U PABU: Mačka iz Ukrajine dobila novi dom.

0
Mačka Raketa u pabu

Raketa je mačka koja je preživela rusku invaziju na Ukrajinu, ali pošto su je što su je vlasnici napustili, bila je primorana da živi na ulici. Danas, Raketa živi u jednom pabu u Velikoj Britaniji.

Mačka Raketa

U gradu Irpinu, Raketa je doživela još jednu nesreću. Sama, na ulici, udario ju je automobil i teško povredio. Njena noga je morala da se amputira nakon nesreće, te je to još više otežalo njen život na ulici.

Pročitajte i ovo: TAGA, MAČKA IZ METROA – Putnicima unosi radost i sreću.

Srećom, Raketina sudbina se promenila kada je Britanka Wendy Lloyd otišla u Ukrajinu da pomogne. Wendy je bila dobrovoljac koji je donosio pomoć učesnicima sukoba u zemlji. Kada je videla Raketu u jednom improvizovanom skloništu za životinje, odlučila je da mu pomogne.

Mačka Raketa u pabu

Wendy je organizovala neophodnu veterinarsku negu za Raketu i pribavila neophodne papire za njen prevoz u Veliku Britaniju. Ime je dobila nakon što je hrabro podnela bombardovanje, dok je Wendy pokušavala da ga spase iz zemlje.

Danas, Raketa živi sa Wendy u mirnom delu Birmingema i njeno omiljeno mesto je lokalni pub. Mačka putuje u pub sa Wendy u njeno rancu i postala je redovan gost. Raketina nova vlasnica kaže da se ona dobro prilagodila svom novom domu i da više ne želi da živi na ulici.

Mačka Raketa u pabu

Wendy je izjavila: “Pre Rakete, nisam ni bila veliki ljubitelj mačaka, više sam volila pse. Ali bilo je očigledno da Raketa želi da živi i osvojila me je svojom hrabrošću.”

Pročitajte i ovo: DIRLJIVO PRIJATELJSTVO: Dečak upoznaje štene sa istim problemom.

Raketa je još jedan primer koliko ljubav i nega mogu promeniti životinje koje su bile napuštene i izgubljene. Njena hrabrost i odlučnost da preživi inspirisali su Wendy i druge ljude koji su se borili da joj pruže novu nadu i novi početak u životu.

Izvor: mirror.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTRAVIČAN KRAJ MUKA: Nečuveno zanemarivan ljubimac nije mogao biti spasen.
Sledeći tekstNAJSTARI ŽIVI PAS NA SVETU: Od presude na smrt do Ginisove knjige rekorda!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime