Naslovna VESTI PSI ČIK PRIZNAJTE: Ovo je lista najrazmaženijih pasa – da li je vaš...

ČIK PRIZNAJTE: Ovo je lista najrazmaženijih pasa – da li je vaš pas na njoj?

3
razmažen petface

Da li smete da priznate da je vaš pas vrlo razmažen? 🙂 Jer, kako kažu stručnjaci, nije samo VAŠ PAS kriv što je razmažen, već ste za dobar deo njegovog karaktera zaduženi i vi! Vlasnici koji besomučno udovoljavaju svojim mezimcima, koji im sve dozvoljavaju.. pa kako pas posle da ne bude razmaženko 😀

Ipak, postoji lista pasa za koje se smatra da su „slaba tačka“ više nego ostali. Čekirate da li je i vaš ljubimac na njoj 😉

Čivava – Toliko su male da im niko ne može odoleti. Ne veće od plišanih igračaka, čivave su jedne od najvećih maza. Setimo se da je ovu rasu proslavila Paris Hilton, a njena čivava Tinkerbel (Zvončica), koja je nažalost uginula 2015, bila je poznata upravo po luksuznoj garderobi, nakitu i papreno skupim torbama u kojim ju je Paris nosila.

razmažen petface

Zlatni retriver dokazuje da ne moraš biti mali da bi bio razmažen. Ovaj ljubimac je na listi najpopularnijih kućnih ljubimaca u Americi već dugi niz godina! Svi mu udovoljavaju, vode ga na kupanja, brčkanja, bacanja lopte, frizbija,.. Ma prosto mu niko ne može reći NE!

U našem tekstu saznajte da li ste i vi STRASTVENI LJUBITELJ ŽIVOTINJA!

razmažen petface

Mali rastom, savršeni su “materijal” za razmaziti, jer svuda idu sa svojim vlasnicima. Reći ćemo samo francuski buldog, a vlasnicima će onda sve biti jasno 🙂 Njihov veseli i „klovnovski“ karakter čini ih jednim od omiljenih ljubimaca na društvenim mrežama, na kojim ih neprekidno možemo videti obučene, u smešnim ili „ljudskim“ pozama.

razmažen petface

Ne možemo a da uz budloga odmah ne spomenemo i mospa, jer je on donekle sličan svom prethodniku sa liste. Smešne face, naočare, hrkanje,..sve ga to čini jednom od najrazmaženijih pasa na svetu!

OD ALFIJA do SIMBE: Najpopularnija imena za pse i mačke u Britaniji ove godine!

razmažen petface

Zbog toga što moraju ići na redovna šišanja i ulepšavanja, pudle se smatraju možda i najrazmaženijom rasom u psećem svetu. Setimo se samo da postoji KRALJEVSKA PUDLA, šta vieš reći na temu razmaženosti 🙂

razmažen petface

I poslednji na listi, ali nikako manje razmažen, je pit bul! Ovo će vas možda iznenaditi, ali kako su pitbulovi najčešća rasa pasa koja završi u prihvatilištu usled zanemarivanja, osobe koje ih udome učiniće sve da njihovi mezimci zaborave na traume i loš život koji su imali.

Da vas čujemo – da li je vaš pas ovde?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRETUŽAN OGLAS U BEOGRADU: Pomozite nam da naš pas Lara PREŽIVI!
Sledeći tekstVIDEO: Slepi pas je upao u duboku rupu, a deca mu donosila hranu!

3 KOMENTARA

  1. ne mog Bigla nema na Vašoj listi! A on je najrazmaženiji na svetu u stanju je satima da se češka i ljubi!Spava naravno samnom u krevetu isključivo na jastuku u stvari ja sam ubeena da on nije svestan da je pas o je ubeen da je čovek!!!! pozdrav od bigla Dinga!!!

  2. Ni mog Zuce a on je. Ko macka cak ni nelaje vise,pn je mesanac Zlatnog retrivera i terijera ali za mene je najboljj i najldpsi i sve naj naj naj

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime