Naslovna VESTI PSI SAMA PREŽIVELA OLUJU! Smrznuta, usamljena, napuštena – pogledajte je danas!

SAMA PREŽIVELA OLUJU! Smrznuta, usamljena, napuštena – pogledajte je danas!

0
spasavanje šteneta

Kada su spasioci iz organizacije Paw Squadron dobili poziv da pomognu štenetu koje je bilo udaljeno gotovo 350 km od njihovog sedišta bili su u nedoumici. Štene je poslednji put viđeno pre dva dana, u tom kraju je protutnjala ledena oluja i bilo je veliko pitanje da li je uopšte preživelo.

spasavanje šteneta

Ipak, odlučili su se da pokušaju. Posle gotovo 5 sati vožnje stigli su na usamljeno, napušteno autobusko stajalište na raskrsnici dva lokalna puta. Već iz automobila su videli malenu crnu mrvicu koja je sedela kao da se nadala da će se pojaviti neko ko će joj pomoći.

Pročitajte i ovo: MILIONER potrošio celo bogatstvo kako bi spasao pse iz KLANICE!

spasavanje šteneta

Naravno, čim je spasilac izašao iz automobila, štene je pokušalo da se sakrije u đubretu koje je ispunjavalo stajalište. Spasilac je prišao i video unezvereno, preplašeno štene koje je pokušavalo da pobegne od čoveka. Njeno iskustvo sa ljudima, očito nije bilo lepo.

spasavanje šteneta

Spasilac je tu zatekao jednu kartonsku kutiju koja je bila potpuno vlažna, a u njoj staro, mokro ćebe. Neko je štenetu ostavio i staru igračku, i plastičnu flašu vode. To je bilo sve. Ova beba je čudom preživela bez hrane, vode, pravog skloništa i neverovatnu oluju.Spasilac je uzeo štene koje se sve vreme treslo od hladnoće i straha i uneo u automobil. Dao mu je malo hrane a onda su krenuli na dug put.

Pročitajte i ovo: Devojčica KRALJICA! Dala sve svoje rođendanske poklone kako bi spasla život male Libre

spasavanje šteneta

Samo što su krenuli spasilac je na putu primetio pregaženo telo još jednog šteneta. Kasnije je saznao da je neko odbacio tri šteneta i da je samo ovo spaseno uspelo da preživi. Po povratku, štene je odvedeno kod veterinara.

spasavanje šteneta

Zapanjujuće, osim lakše prehlade bilo je u dobrom stanju. Okupali su je i ona je prvi put osetila brigu i toplotu.  Bila je stara tek nekoliko nedelja i svi su bili zapanjeni činjenicom da je opstala u tako neljudskim uslovima. Malena je odmah pokazala svoju divnu narav.

spasavanje šteneta

Prihvatila je ljude i brzo se odomaćila. Pomalo je zbunjena, nikada pre nije dobila pažnju i ljubav. Spasilac koji ju je pronašao odneo ju je u svoj dom. Tu će biti dok ne ojača i dok se ne oporavi potpuno i bude spremna da upozna ljude koji će je voleti i čuvati do kraja života.

Izvor:  3milliondogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMILIONER potrošio celo bogatstvo kako bi spasao pse iz KLANICE!
Sledeći tekstPREŽIVEO, ODLIKOVAN, PONOVO SA NAJBOLJIM PRIJATELJEM! Priča koja se krije iza potresne fotografije

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime