Naslovna VESTI PSI ZASTRAŠUJUĆE SCENE U SREMČICI! – Psi su se tresli, padali niz brdo…

ZASTRAŠUJUĆE SCENE U SREMČICI! – Psi su se tresli, padali niz brdo…

0
Trovanje u Sremčici

“Psi su se tresli, padali niz brdo. Komšija koji ima trudnu ženu svedočio je takvom prizoru i pokušavao da spasi kučiće, ali im nije bilo spasa.” – ovo su reči Ranka iz Sremčice koji vidno uznemiren opisuje potresne scene koje se dešavaju poslednjih dana u ovom prigradskom naselju, a prenosi blic.rs.

Trovanje u Sremčici

Žrtve, očigledno, sistematskog trovanja za sada nepoznate osobe su psi o kojima se brojni stanari već sedam godina brinu. Ovi nesrećni psi nisu imali zvanično vlasnike ali su bili sterilisani i vakcinisani. Stanari su brinuli onjima na svaki mogući način. Davali sui m hranu I vodu, lečili kada je to bilo potrbno, a zimi po hladnoći ih primali u svoje stanove.

Ne propustite: UDOMLJENI PAS SPASAO MAČIĆE – Nije zaboravio kako je biti sam i nemoćan

Iako je do sada otrovano 6 pasa, sumnja se da je broj otrovanih pasa u ulici Tomasa Edisona mnogo veći jer nedostaju psi koje su stanari vrlo dobro poznavali. “Ovo je genocid nad nedužnim bićima! Ne mogu da razumem taj bolestan mozak koji može da ubija svaki dan jedno po jedno kuče. Šta je onda spreman da uradi čoveku?“ – pita se Ranko.

Trovanje u Sremčici

Ovi psi do sada nikome nisu smetali. Nije bilo ni jednog incidenta sa njima i svi se pitaju zbog čega je neko odlučio da uradi ovako monstruoznu stvar. U naselju je zavladao muk. Svi stanari su zgroženi, uznemireni i prestrašeni. Sada i vlasnici drugiih ljubimaca strahuju. Ne izvode svoje pse na ulicu jer se pribojavaju mamaca sa otrovima.

Pročitajte i ovo: POGLEDAJTE OVE NJUŠKICE! – Ukoliko ne pomognemo – umreće od gladi!

Stanari su pozvali veterinarsku službu da ukloni tela otrovanih pasa i zatražili da se izvrši obdukcija. Počeli su da pregledaju snimke nadzornih kamera kako bi potvrdili sumnje o trovanju. Naravno, kao i u svakoj maloj sredini sumnja se na neke od komšija. Međutim, za sada još nema dokaza koji bi direktno upućivali na počinioca ovakvog gnusnog čina.

Trovanje u Sremčici

„Ovde je nastala jeziva tišina otkad njih nema. Ti psi su davali neku draž ovom naselju, a sada se čuje samo trubljenje automobila.“ – završava Ranko.

Izvor:  blic.rs

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUDOMLJENI PAS SPASAO MAČIĆE – Nije zaboravio kako je biti sam i nemoćan
Sledeći tekstPRESTRAŠNO ISKUSTVO! – Pas spašen iz fabrike mesa se oporavlja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime