Naslovna VESTI PSI HOROR: Sekirom napali malo kuče!

HOROR: Sekirom napali malo kuče!

0
napali psa sekirom

Kada su pripadnici policije za životinje RSPCA najzad uspeli da nagovore oca i sina da im otvore vrata svog stana odmah su začuli bolno cviljenje psa. Pošto su pretražili prostorije u ostavi su zatekli stravičan prizor. Mali beli pas je bio prekriven već sasušenom krvlju i imao je veliku povredu na glavi.

napali psa sekirom

Beli terijer Ted je bio prestravljen. Cvileo je, bilo je očigledno da trpi velike bolove i bilo je nemoguće da ga policajci izvedu iz prostorije. Najzad im je dozvolio da ga uzmu i odnesu do vozila a potom kod veterinara.

Pročitajte i ovu neverovatnu priču: CRNI PANTER I PAS: Prijatelji kao iz bajke!

Tokom pretresa stana nađena je sekira na kojoj je bilo tragova krvi pa su inspektori zaključili da je to oružje kojim su nanete teške povred malom Tediju. Otac i sin koji su napali i pretukli nesrećnog psa su tokom saslušanja izjavili da su povrede psu naneli u samoodbrani jer ih je Tedi napao. Međutim, nisu mogli da pokažu nikakve povrede koje bi mogao da im nanese mali pas.

napali psa sekirom

Kod veterinara su ustanovljene ozbiljne povrede. Tediju je bila povređena karlica i postoji opasnost da će morati da bude operisan. Imao je veliku ranu na glavi, i brojne posekotine po telu. Veterinari su otkrili da je štene imalo modricu na gornjoj usni, slomljeni zub i ranu na desnima, kao i otok na jeziku, levom oku i vrhovima oba uha. Rane na telu su odgovarale onim koje su mogle da nastanu od udaraca sekire koja je pronađena u stanu.

Pogledajte i ovo: LUDILO!: Vikao: „Ja sam Bog“ i nožem izbo svog psa!

Ted je posle ukazane pomoći prebačen u hraniteljsku porodicu u kojoj se trenutno oporavlja najviše od pretrpljenog straha. Nove procene veterinara su da na sreću kuk neće morati da se operiše.

napali psa sekirom

Otac i sin su nedavno osuđeni. Izbegli su da odmah odleže kaznu u zatvoru, jer ih je sud osudio na 18 nedelja zatvora ali uslovno na 18 meseci. Takođe im je zabranjeno da narednih 10 godina drže kućne ljubimce. Pored toga, moraće da idu na šestomesečni program lečenja od alkoholizma.

Izvor:  mirror.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstCRNI PANTER I PAS: Prijatelji kao iz bajke!
Sledeći tekstPOSTOJE LJUDI I NELJUDI: Vozač GSB-a divljački izbacio psa iz autobusa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime