Naslovna VESTI MAČKE U ovoj FOTELJI se skrivalo BLAGO!

U ovoj FOTELJI se skrivalo BLAGO!

0
fotelja sa blagom

Postoji izreka: „smeće jednog čoveka je blago drugog čoveka“. I zaista, ova priča dokazuje ovu izreku. Samo, u ovom slučaju radi se o „živom“ blagu.

fotelja sa blagom

Naime, jedna porodica iz Kolorada je htela da se reši svoje stare fotelje prilikom selidbe. Predali su svoju fotelju prodavnici polovnog nameštaja, a onda su nekoliko sati kasnije shvatili da im nedostaje nešto mnogo važnije od stare fotelje.

Pročitajte i ovo: RASKOPALI celu ULICU da bi SPASLI PSA!

U trenutku kada su izašli da preuzmu poklon, zaposleni u prodavnici su čuli čudne zvuke. Pošto su zvuci najviše ličili na mjaukanje pozvali su jednu organizaciju za zaštitu životinja kako bi se utvrdilo šta se nalazi u fotelji.

fotelja sa blagom

Džena Hemfris je pažljivo prišla fotelji i kada ju je rasklopila iznenađeno je konstatovala da se unutra nalazi mačak. Bio je uplašen ali prijateljski raspoložen. Džena je skenirala mikročip i pokušala da kontaktira vlasnike koji se nisu odazivali.

Pročitajte i ovo: ČETVORKA koja je RASPAMETILA SVET!

fotelja sa blagom

U međuvremenu, mačkini vlasnici su shvatili da im nedostaje jedan član porodice. Detaljno su pretražili kuću i kada su shvatili da mačka definitivno nema, na pamet im je pala suluda ideja. Vratili su se do prodavnice nameštaja.

fotelja sa blagom

Sreći nije bilo kraja. Mačak Montekula je ponovo spojen sa svojom porodicom. Priča se srećno završila, a vlasnici su nastavak selidbe proveli budno motreći da se njihov mezimac ponovo ne zavuče na neko mesto i postane skriveno blago.

Izvor:  tag24.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČETVORKA koja je RASPAMETILA SVET!
Sledeći tekstBEZVREDNA MILA je dobila DRUGU ŠANSU!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime