Naslovna VESTI PSI KOTEŽ, IPAK SREĆAN KRAJ: Ova dva psa ostavljena su na hladnoći u...

KOTEŽ, IPAK SREĆAN KRAJ: Ova dva psa ostavljena su na hladnoći u kutiji (VIDEO)

0
KOTEŽ, IPAK SREĆAN KRAJ petface

Priča o dva malene kuce započinje u Kotežu. Oni su ostavljeni u kutiji, prekriveni samo jedno krpom i to na jakoj hladnoći. Bili su stari samo nedelju dana, prenosi Pink.rs.

Ne smemo ni da pomislimo šta bi im se desilo da nije došlo do iznenadnog obrta.

PROČITAJTE I:

10 SAVETA DA ZABAVITE PSE U KARANTINU: Dok traje vanredno stanje – EVO NEKOLIKO SAVETA ZA IGRU! (VIDEO)

LJUBIMCI KOLEGE: Kako izgleda rad od kuće sa ljubimcem! (VIDEO)

NASILJE SE NE ZAUSTAVLJA: Pas je doživeo strahovit udarac koji mu je odneo “POLA LOBANJE”! (VIDEO)

Za Astora i Eliota sudbina je imala drugačiji kraj. Na kutiju je naišla jedna žena ali u kutIji nisu bila oba štenca. Tu je bio samo Astor kog je uzela, a na kraju je završio kod jedne Ive. Eliot nije imao baš toliko sreće kao njegov brat. Ljudi koji su ga uzeli iz kutije vratili su ga samo posle par sati na isto mesto. Jadničak je celu noć proveo na hladnom.

Mladić koji je krenuo u jutarnju nabavku čuo je Eliota kako cvili i znao je da mora nešto da uradi. Jadno štene čak još nije ni progledalo. Odneo ga je u svoj stan, umotao u šal i ostavio ga da se ogreje. Željan toplote ovaj mališa je izašao iz šala i što više se primakao vatri. Bio je jako slab, celu noć je drhtao. Ta noć je bila presudna za ovog mališana. Ujutru, čim je video cuclu počeo je da je otima i traži da jede. U ovom ušuškanom domu proveo tri nedelje. Međutim, kako je ovaj mladić već imao mačku a živeo u malom stanu, odlučio je da ovu malenu mrvicu da na brigu svom najboljem prijatelju Nemanji.

 

View this post on Instagram

 

WARNING! EMOTIONAL POST! This is difficult for me, but I want you all to know my story. I was rescued by, my now uncle, @still.ahasver from the street. Unknown mean human left me out when I was just a couple weeks old. It was cold, I was in a card box, but luckily my uncle saved me. He took care of me, fed me every time I woke from a nap, gave me a lots of bottles of milk, teach me potty, gave me my best friend in a whole wide world @dante_the.cat and another uncle @vlajco.cb who is screaming a lot, but I love him, too. They introduced me to my human @nemanjavujcic who said that it was destiny for us to meet and I know he will love me as much as I love him. I still live with my uncles and best friend, but just in a few short days I will move to my new home. Hope you all will follow my journey cause it would be amazing. XoXo Eliot ?❤️ #worldbyeliot

A post shared by Eliot (@worldbyeliot) on

Na pregledu, veterinar je bio oduševljen njegovim napretkom zaključio je da je reč o mešancu retrivera i labradora što znači da bi mogao da izraste u prilično velikog psa. Nemanja i Eliot su sada najbolji drugari i podrška jedan drugom u samoizolaciji. Nemanja je čak otvorio Instagram nalog za svog četvoronožnog prijatelja.
Nadamo se da niste zaboravili na Astora, jer… Nemanji se pre samo nekoliko dana na pomenutoj društvenoj mreži javila Iva, koja je usvojila Astora. Posle razmenjenih poruka zaključili su da su njih dvoje usvojili braću.

Iva i Nemanja su se dogovorili da će, po okončanju vanrednog stanja, braću spojiti i odvesti u zajedničku šetnju. Do tada ova dva mališana će biti najveća podrška svojim vlasnicima u karantinu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEDOPUSTIVO: Tekst iz čitanke uči decu da je normalno izbaciti ljubimca na ulicu!(VIDEO)
Sledeći tekstPRETUŽNO: Pas spasilac tuguje na grobu svog druga iz azila (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime