Naslovna VESTI PSI KRALJEVO: Komšije prijavile Aleksandrinog psa DA LAJE, a on nije u stanu...

KRALJEVO: Komšije prijavile Aleksandrinog psa DA LAJE, a on nije u stanu POLA GODINE!

0
Švrća petface

Švrća je mešanac, našla sam ga u ulazu zgrade pre malo više od 4 godine, nije imao ni 10 dana. Umalo ga nisam zgazila, jer ga nisam ni primetila koliko je bio mali, svoju priču za Petface portal nam započinje Aleksandra. Ova ljubiteljka životinja šokirana je, kako kaže, zlim ljudima koji će učiniti sve da naškode drugima. U njenom slučaju – KOMŠIJAMA!

– Zle komšije, šta drugo. To su oni koji vam zagledaju keus iz supermarketa, koji gledaju čime se baviš u životu, koji bolje od vas znaju gde ste bili i sa kim, kuda ste pošli i kad ste došli. Sa tim sam se nekako pomirila, ali da vas ti isti ljudi prijave komunalnoj policiji zbog lajanja psa, koji laje SKORO NIKADA, ne znam šta da kažem, kaže nam Aleksandra.

I KRALJEVO SE PRIKLJUČUJE: Pustili pse sa ulice da se zagreju u kafiću!

Naime, juče je na vrata njenog stana u kom živi sa mamom zazvonio neko. Pomislila je ona – ili poštar ili neko od komšija. Međutim, sve joj je bilo janso kada se mama vratila šokirana i kako kaže – potrešena da su joj ruke drhtale.

Švrća petface
Švrća sa drugaricom mačkom 🙂

– Kaže mi, dolazila je policija zbog Švrće. Neko od komšija se žalio da Švrća laje. Švrća? To je pas kog mi bukvalno i ne čujemo. U šoku smo bile obe, kaže nam Aleksandra!

Ono što joj ne najviše čudno je što se niko nikada nije ni požalio na njega, a sad odjednom – PRIJAVA!

KRALJEVO: Pas Mogli pretrčao sa jednog kraja grada na drugi, kako bi pronašao svoju porodicu!

– Komunalna policija je došla po prijavi. Nisu oni krivi. Oduševili smo se kada su nam rekli da su VEĆ DOLAZILI i da tada u stanu nije bilo nikoga. Ni mene, ni mame. Bio je samo Švrća koji ni tada nije zalajao! Takođe, sada kada je mama otvorila i popričala sa njima, Švrća je spavao, nije ni odreagovao na zvono, a kamoli zalajao. Tako da su oni rekli – ma sve je ok i dodali da pripazimo da ga neko ne otruje sada, jer su imali takvih slučajeva, objasnila nam je Aleksandra!

Inače, da se vratimo na početak priče kada je Aleksandra pronašla Švrću u ulazu. Bio je mokar i tresao se od zime. Donela ga je u stan, sa idejom da ga osuši, ugreje, nahrani,..

– Mislili smo ok, ostaće do kraja zime, jer smo u tom trenutku živeli sa dve mačke. Mislili smo, neće se slagati. Međutim, mali gospodin se uvukao pod kožu i odlučili smo da ipak ostane. Dobio je svoj pasoš, tako da se pola godine baškari po Crnoj Gori, sa mamom, koja tamo provede celo leto. Ostalih šest meseci – zimskih – Švrća je u našem stanu u Kraljevu, dodala je Aleksandra.

Pitamo se, kako je moguće da ljudima smeta pas koji skoro pa i ne živi tu? Ili je to bio samo način da ga se komšije reše? Izgleda da im ovog puta komunalna inspekcija nije išla na ruku,..

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAJEČAR: Pronašli kujicu sa ODRANOM KOŽOM!
Sledeći tekstOGLAS KOJI JE ŠOKIRAO: „Mali italijanski hrt, šampion – MOŽE ZAMENA ZA MOBILNI“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime