Naslovna VESTI TAKO JOJ I TREBA! – Pogledajte šta se dogodilo ženi koja je...

TAKO JOJ I TREBA! – Pogledajte šta se dogodilo ženi koja je lopatom udarila divljeg ponija.

0
Tako joj i treba

Na ostrvu Asatigua živi veliki broj divljih ponija. Zaštićeni su zakonom i uglavnom su miroljubljivi u kontaktu sa ljudima. Međutim, kako bi se osigurala bezbednost kako konja, tako i mnogobrojnih turista koji uživaju na peščanim plažama jasno su istaknuta pravila ponašanja.

žena udarila ponija

Konji ne znaju da čitaju, ali ljudi znaju. Dakle, pravila koja su doneta i istaknuta na tablama širom ostrva su namenjena pre svega ljudima. U čemu je onda problem?

Pročitajte i ovo: DEČAK HEROJ – Skočio u ledenu vodu i spasao konja!

Ovi konji slobodno šetaju ostrvom. Nije retkost da u potrazi za hranom ili iz čiste radoznalosti prilaze ljudima ili njuškaju njihove stvari. Prvo pravilo bezbednosti govori da ovim ponijima ne treba prilaziti i ostvarivati kontakt sa njima čak i kada vam sami priđu. Jednostavno, radi se o divljim životinjama. Međutim, nekim ljudima to izgleda nije jasno i sve moraju da nauče na teži način.

žena udarila ponija

Tako se dogodilo i ovoj ženi „zvezdi“ viralnog snimka na društvenim mrežama. Za razliku od ostalih kupača, njoj se nije svidelo to što je jedan od ponija došao do njenih stvari na plaži u nameri da proveri da li ima nečeg zanimljivog i za njega. Ona je nesmotreno nasrnula na njega plastičnom lopaticom za pesak, udarila ga po sapima, a on je reagovao kao svako drugo živo biće koje se brani.

žena udarila ponija

Najverovatnije od straha i sigurno u samoodbrani počeo je da se rita i i zadnjim nogama je zakačio ženu koja se prevrnula više od straha nego od udarca. Zapravo, imala je puno sreće da je poni nije udario punom snagom.

Pročitajte i ovo: OPROSTI MI, MORALA SAM DA TE OSTAVIM! 86-godišnja baka izbeglica iz Ukrajine ponovo sa svojim ljubimcem

Srećom, žena je prošla bez ozbiljnih posledica a poni je nastavio mirno da njuška da bi posle nekoliko minuta nastavi šetnju plažom. Elem, ovo se zove učenje iz iskustva. Nekome je dovoljno da pročita uputstva i da se ponaša u skladu sa njima. Neki drugi, moraju da se uvere na bolan način da su poniji ozbiljne i ponekad opasne životinje. Ovaj video je dobar podsetnik svima koji misle da znaju bolje.

Izvor:  horseyhooves.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDEČAK HEROJ – Skočio u ledenu vodu i spasao konja!
Sledeći tekstBEBA joj je UMIRALA, ali ona nije htela da je napusti.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime