Naslovna VESTI PSI U POSLEDNJEM TRENUTKU! – Očajnička misija spasavanja na auto-putu!

U POSLEDNJEM TRENUTKU! – Očajnička misija spasavanja na auto-putu!

0
Napušten pas

Dona Lohman je navikla da spašava pse u nevolji, ali kada je videla Piterbilta, znala je da će ovaj slučaj biti teži nego obično. I zaista, pas je spašen u poslednjem trenutku.

spasavanje psa

U januaru, Dona je dobila poziv da spasi pitbula koji je viđen u blizini glavnog autoputa u Sjedinjenim Američkim Državama. Menadžerka Stray Rescue of St Louis-a nije bila sigurna kako će pas reagovati. Zbog toga je Dona otišla tamo sa potpuno opremljena, svesna opasnosti koju predstavljaju vozila u blizini.

Pročitajte i ovo: OSKAR ZA LJUBAV! – Još jedan razlog da volimo Džejmi Li Kertis

Očajnička misija

“Ako bi se uplašio i pobegao, završio bi na autoputu”, priča Dona. “Ne samo da je bio u opasnosti zbog svoje lokacije, već je bilo i previše hladno – previše hladno za psa da bude napolju toliko dugo”. Kada je stigla, Donna je otkrila promrzlog i preplašenog psa zaglavljenog uz ogradu koja ga je delila od autoputa. Automobili su jurili pored njega. Dobronamerna žena je znala da mora da požuri, ali nije znala da će reakcija psa olakšati njenu misiju.

Spasavanje psa sa autoputa

Neočekivana naklonost

“Kada sam mu prišla, kleknula sam malo da ga ne bih uplašila, ali on je zapravo bio vrlo prijateljski nastrojen. Odmah me je pustio da ga mazim”, priseća se ona. Zaista, pitbul je odmah pokazao poverenje svojoj spasiteljki. Nazvan Piterbilt, okrenuo se na leđa kako bi ga mazila po stomaku. Njegov rep je mahao u svim pravcima.

Pročitajte i ovo: LJUDSKOST NA DELU! – Izvukli psa iz kanala

Spaseni pitbul

Dona i Piterbilt su zatim krenuli put skloništa. Tokom vožnje, žena je primetila da je pas naviknut na interakciju sa ljudima, što ukazuje da je bio napušten. Srećom, loši dani su iza njega. Piterbilt, u savršenom zdravstvenom stanju, smešten je u hraniteljsku porodicu gde dobija puno ljubavi.

Spaseni pitbul

Dok čeka dolazak svoje nove porodice, uživa u danima ispunjenim maženjem i šetnjama. Dona nema sumnje: Piterbilt će biti savršeni saputnik.

 Izvor: srperro.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOSKAR ZA LJUBAV! – Još jedan razlog da volimo Džejmi Li Kertis
Sledeći tekstDA LI ZNATE ŠTA JE TO – DISTIHIJAZA?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime