Naslovna VESTI PSI UDOMITELJKA IZ PAKLA! Uzela je psa a onda je gladnu, žednu i...

UDOMITELJKA IZ PAKLA! Uzela je psa a onda je gladnu, žednu i sa infekcijom oka IZBACILA na ulicu!

0

Belka je jedna nesrećna duša koja nikako da nađe čoveka koji će je voleti.

U pitanju je jedno od najgorih udomljenja ikada, navodi grupa Kućica za spas, koja je objavila post o Belki!

PAS SE RAZBOLEO: Umesto da ga leče, vlasnici su doneli sasvim drugačiju odluku! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Tekst koji je ZGROZIO region: UBILA 20 PASA TAKO ŠTO IH JE IZGLADNJIVALA MESECIMA?!

Belka zapravo mesec dana živi na ulici! Juce je viđena… Pas je gladan, žedan i sa vidnom infekcijom očiju! Belka ima izraslinu na kuku, ništa nije ispoštovano, udomiteljka je trebala da je vodi kod veterinara, ali ni to nije ispoštovala – kažu iz grupe Kućica za spas.

Kako se u grupi navodi, udomiteljka kao da je mislila da je pas lutka pa je staviš u dvorište i on ne mrda.

– Belka je zapuštena, uništena. Belka još luta! Jer udomiteljka nema vremena da je traži, da je nahrani, napoji, veterinarski zbrine. Inače udomiteljka osniva drustvo za zastitu zivotinja. Očigledno je udomljavanje Belke trebalo da bude reklama, ali eto ispala je najgora reklama ikad za udomiteljku! Belka je udomljena u trenutku kad smo izgubili smeštaj i pošto je udomljena u Jagodini, tu blizu nas, računali smo da cemo kontrolisati situaciju, ali beži jednom, drugi put, peti, deseti itd itd. Zapravo Belka zivi na ulici. Dakle, toliko sam besna da bih ujedala. Apelujem i molim da Belki nadjemo dom jer ce završiti ili pod točkovima ili u nekom selu vezana lancem! Da je prebačen čip kao sto je trebalo da bude, dotična J.H bi sada dobila prijavu za nesavesno držanje psa i zanemarivanje. Inace, Belka je istarski gonič koji je tučen i mučen od strane lovca koji ju je na kraju bacio pa je završila u jagodinskom azilu gde se okotila. Sterilisali smo je kasnije kada smo je uzeli iz azila da probamo da joj život ulepšamo i nađemo ljude koji će je voleti. Na zimi smo sve bebe podizali i mučili se po smeštajima iz kojih su nas izbacivali samo da ih othranimo. Belka je namučen pas. Tražimo joj dom. Jagodina! Sterilisana je i stara oko 6 godina.

Eto, imali ste prilike da pričitate od reči do reči sve o tužnoj Belkinoj sudbini… Znamo da vas je dotakla… Isto tako znamo da ćete, zajedno sa nama, pokušati da joj nađete dom kakav zaslužuje! Za sve potrebne informacije obratite se stranici – KUĆICA ZA SPAS!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRELEPA VEST! Došli na svet mladunci patuljastog orla! POSLEDNJE gnežđenje ove vrste bilo je pre 100 godina!
Sledeći tekstIZBEZUMLJENA NAĐENA NA ULICAMA ZEMUNA! Lara je bila POVREĐENA i BOLESNA a sada traži dom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime