Naslovna VESTI PSI DIVNE VESTI: Udomljen pas koji je bio živ zakopan!

DIVNE VESTI: Udomljen pas koji je bio živ zakopan!

1
Udomljen petface

Udomljen: Pas, koji je spašen od sigurne smrti nakon što je utvrđeno živ zakopan, danas šalje slike iz novog doma i otkriva šta znači biti negovan član porodice, kog svi vole!

Naime, francuski mastif po imenu Atina, star 10 godina spašen je početkom avgusta u predgrađu Pariza. Pedro Denis je bio u šetnju sa svojom pas, kada je primetio da se jedan pas bori da za život ispod gomile prljavštine i kamenja. Zahvaljujući brzom razmišljanju i reakciji, Pedro ga je oslobodio na vreme! Danas, sa radošću javljamo da je taj isti pas Udomljen!

Udomljen petface

Nakon spašavanja, Denis je Atinu odveo u lokalnu veterinarsku stanicu, gde joj je kostatovana dehidratacija i blagi šok! Uprkos tome, ona se vrlo brzo opravila! Isto tako, otkrivena je njena nežna ličnost, što činjenicu da ju je vlasnik živu zakopao, čini sve neshvatljivijom!

Pročitajte još:
Sećate se psa, koga je vlasnik ŽIVOG zakopao? Ovako izgleda DANAS!

– Ona je veoma prijateljski raspoložena, nije agresivna uopšte, rekao je službenik Barthelemi Bali.

Vlasti su ušli trag vlasniku psa, a u pitanju je kako navode 21-godišnji muškarac, za kga se veruje da je pokušao da shrani svog psa živog! On je optužen za okrutnost prema životinjama suočiće se sa do dve godine zatvora i novčanom kaznom u ukupnom iznosu većem od 33.000 dolara.

Atina je, u međuvremenu, dobila novu šansu za srećan život. U novom domu! Do odluke suda, ona je predata paru Jean-Pierre and Raymonde Delfosse, koji vodi grupu za spasavanje pasa „SOS Dogue de Bordeaux“.

Udomljen petface

Delfosses kaže da Athina voli svoj novi život sa njima – ona ​​je slobodna da šeta kroz vrt i da se igra sa drugim ljubimcima koji žive u njihovoj porodici.

Pročitajte još:
Sećate se psa koji je zaplako u azilu? UDOMLJEN JE!

– Ona je divan pas, rekao je Delfosses i dodao a se dobro oporavila i da oseća ljubav pravih vlasnika!

SREEEEEĆNO U NOVOM ŽIVOTU!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekst12 razloga zbog kojih svaki dom treba da ima kućnog ljubimca! (FOTO)
Sledeći tekstPREDSTAVLJAMO VAM: Dirljive fotografije kućnih ljubimaca na putu ka novom domu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime