Naslovna VESTI PSI ZAJEČAR: Prva žrtva hladnoće je pas, koji se UKOČIO OD HLADNOĆE!

ZAJEČAR: Prva žrtva hladnoće je pas, koji se UKOČIO OD HLADNOĆE!

0

Trenutno je u Zaječaru minus 5. Meterolozi kažu da će temperature varirati od minus 14 do minus 3. Ledeni talas nije zaobišao ni ovaj grad u Istočnoj Srbiji, a nadležni apeluju da – ukoliko ne morate – ne izlazite iz kuće.

Međutim, šta je sa onima kojima je ulica dom? Nažalost, ljudi i životinje koji nemaju dom, pokušavaju na sve načine da prežive i sklone se sa ulica, koje su okovane ledom! Jedan pas u Zaječaru nije na vreme stigao da se skloni i u samom centru grada je bukvalno promrzao!

PRIČA NAPUŠTENOG PSA: Uzmite smrznutog psa u kuću da shvatite šta je ljubav!

Pas se ukočio od hladnoće. U samom centru grada, promrzao. Toliko, da je počeo da se koči! Nije umeo da se pomeri i zavuče se negde. Ležao je u snegu, zavejan. Jedan dečak mu je prišao pokrio ga svojom kapuljačom, napisali su volonteri zaječarkog udruženja „Beta“, koji ovih dana imaju pune ruke posla.

UKOČIO petface

Kako su objasnili, noge su mu bile ukočene, a on je bio leden! Na svu sreću, uspeli su da ga odnesu na toplo, gde će moći da ostane samo nekoliko dana.

Večeras spava u toplom, a ako mu ne nađemo dom, moramo da ga vratimo na ulicu! Tamo neće preživeti, sigurni smo, dodali su volonteri!

SUTRA STIŽE LEDENI TALAS: Evo kako da pomognemo psima i macama!

Pas se nalazi u Zaječaru, ali uz minimalnu participaciju za gorivo, volonteri će ga prevesti bilo gde. Molimo vas, PODELITE i ne okrećite glavu – pomozite životinjama i ljudima na ulici, bar dok ova „zver iz Sibira“ ne ode iz naše države!

Kontakt: 0694512382

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVI SAD: Radenko je UŠAO U KONTEJNER, kako bi izbavio psa, koji je plakao i cvileo!
Sledeći tekstZA PRIMER SVIMA: Ovu kucu su pustili da se ugreje u vozu od Novog Sada do Inđije!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime