Naslovna VESTI UMESTO DEO BUNDE – LJUBIMAC!

UMESTO DEO BUNDE – LJUBIMAC!

0
Umesto bunde ljubimac

Da divlja životinja kao što je lisica može da postane odani ljubimac svedoči priča o Jaroslavu i Vudiju. Vudi je lisica koja je odrasla na jednoj farmi životinja za proizvodnju krzna i planirano je da postane deo neke bunde. Srećom, pojavio se Jaroslav i spasao ga sigurne smrti.

Nije sve bilo tako jednostavno. Jaroslav je dugo ubeđivao vlasnika farme da mu da Vudija. Ovaj je pristao tek kada je Jaroslav pristao da mu plati iznos koji bi vlasnik dobio za krzno ubijenog Vudija. I tako je Jaroslav otkupio Vudijev život.

Umesto bunde ljubimac

DVOJAC IZ SNOVA – Mačka i magarac najbolji prijatelji

Prvih dana zajedničkog života Vudi je bio pomalo nepoverljiv. Nije želeo da stupi u kontakt sa bilo kojom osobom. To i nije toliko čudno, s obzirom u kakvim uslovima je do tada živeo. Međutim, posle nedelju dana Jaroslav je uspeo da nađe zajednički jezik sa novim ljubimcem. Mesec dana je Vudi proveo u izdvojenoj prostoriji u Jaroslavovom domu u karantinu. Lisice mgu da da budu izvor mnogiz zaraznih bolesti pa je ovakva predostrožnost bila neophodna.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Za to vreme Jaroslav je sagradio poseban prostor kako bi Vudi mogao da provodi vreme na otvorenom. Naravno, Vudi je krajnje nestašna lisica i više puta je prokopavao tunele kako bi izlazio iz svoje volijere. Zanimljivo, uvek se vraćao u svoj novi dom.

MONSTRUM – Pse dresirao za borbe sa DIVLJIM ŽIVOTINJAMA

Jaroslav kaže da je u početku želeo da lisicu vrati u prirodno okruženje ali da je shvatio da to ne bi bilo dobro rešenje. Vudi nije nikada savladao osnovne veštine preživljavanja u divljini jer je ceo svoj život proveo u zatočeništvu.

Umesto bunde ljubimac

Vudi i dalje živi kao ljubimac. Jaroslav ga hrani zdravom hranom, mesom, voćem i povrćem. Deluje izuzetno srećno iako je divlja životinja. Mada, Jaroslav kaže da život sa ovakvim ljubimcem nije baš jednostavan. Poredi to sa situacijom kao da imate nestašnog psa i mačku u jednoj životinji.

Jedino što je važno, Vudi je spašen i danas je veoma srećan, zadovoljan i nije deo neke bunde.

Izvor: petportal.pl      Foto: Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDVOJAC IZ SNOVA – Mačka i magarac najbolji prijatelji
Sledeći tekstKAKAV GENIJE – Prešla 100 kilometara da bi se vratila kući!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime