Naslovna VESTI MAČKE UPOZNAJTE ČIMERU: Jedinstvenu macu sa podeljenim licem

UPOZNAJTE ČIMERU: Jedinstvenu macu sa podeljenim licem

0
upoznajte čimeru, petface

Vlasnici maca odlično znaju koliko je svaka od njih posebna i jedinstvena, koliko se ta jedinstvenost ogleda i u njihovom karakteru, ali i u izgledu.

Ipak, želimo da vam predstavimo Čimeru, prelepu macu jedinstvenog izgleda i veoma umiljatog karaktera. Ova lepotica živi na Tajlandu i svojom jedinstvenom bojom dlake privlači poglede onih koji se nađu u njenoj blizini.

MAČKA REŠAVA MISTTERIJE: Nova PlayStation-ova igrica u najavi

Izdržala silne muke – PREŽIVELA DA BI RODILA SVOJE MAČIĆE! Prava majka hrabrost!

Lice ove neobične mace, možemo reći, podeljeno je skoro pa ravnom linijom – jedna polovina je bela, dok je druga siva. Ovakva pojava je retka i nastaje kao posledica genetskog himerizma, ali morate priznati da je veoma privlačna, upravo zbog te neobičnosti.

Čimera ima samo godinu i devet meseci, pola je persijska pola škotska mačka, ipak na njoj ćete prvo uočiti neobičnu boju njene glake. Zbog tog upečatljivog izgleda, njena vlasnica često voli da se našali i kaže kako izgleda kao Harvi Dent iz Betmena.

upoznajte čimeru, petface

Ova neobična mačkica voli da se igra sa toalet papirom, pa vlasnici uglavnom moraju da sakriju to od nje. Njena vlasnica kaže da misli da, kada bi mogla da govori, rekla bi: “Molim vas, svi moji fanovi, pošaljite mi što više toalet papira!”

Pored toga velika je maza i veoma umiljata. Njeni vlasnici ističu da im je ona zaista promenila i ulepšala svaki dan od kada je sa njima.

izvor: boredpanda.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.