Naslovna VESTI “USPOMENA IZ SOKOBANJE”: Fotografija UBIJENOG VUKA, uznemirila ljude na društvenim mrežama! (VIDEO)

“USPOMENA IZ SOKOBANJE”: Fotografija UBIJENOG VUKA, uznemirila ljude na društvenim mrežama! (VIDEO)

0
uspomena iz sokobanje petface

-Zgroženi smo slikom, a komentarima na original objavi, još više! Sokobanja – pojedini se diče nekom njihovom starom tradicijom! I po njima je ovo ok, napisano je u opisu objave na Fejsbuk stranici Unija za formiranje Policije za životinje u Srbiji. 

Prema navodima stranice Unija za formiranje Policije za životinje u Srbiji izvorni post je obljavila Fejsbuk stranica “Sokobanja u slici i reči”.

PROČITAJTE I:

“TATA ULOVIO BAMBI”: Postavljena fotografija deteta sa UBIJENIM LANETOM! (VIDEO)

LJUBAVNOJ PRIČI DOŠAO KRAJ: Klepetan se VIŠE NIKADA NEĆE VRATITI svojoj Malenoj! (VIDEO)

HVALA TI DOBRI ČOVEČE: Ovaj sveštenik iz Brazila nesebično POMAŽE PSIMA SA ULICE! (VIDEO)

-Koliko smo mi uspeli iz prvih komentara pojedinih lovaca iz pomenutog mesta, tamo je od davnina po njihovoj nekoj tradiciji, normalno da kada se odstreli vuk, taj isti se nosi po mestu da se pokaže. Po modernoj varijanti sada okače ili bolje razapnu na haubi. Komentare je stranica obrisala, a mi nismo stigli da kopiramo. Mi smo im postavili pitanje zasto brišu? Rekli nam zbog vređanja, obrisali i to. Toliko za sada znamo, objasnili su za Petface ljudi sa stranice Unija za formiranje Policije za životinje u Srbiji.

Stranica koja je podelila sliku “Sokobanja u slici i reči” napisla je u postu uz fotografiju: “Ubijen vuk na kolima. Zašto????” Vreme postavljanja fotografije na društvene mreže je 2. septembar, ali kada je nastala nemamo informaciju. 

Kao turistička ponuda Sokobanje istaknut je lov na vukove. Prema podacima sa sajta Lovačkog saveza Centralne Srbije sezona lova na vukove je od 1. jula do 15. aprila. 

sluzila je za stancanje kucica petface

Iz Lovačkog saveza Srbije su za Petface rekli da postoji lovostoj kada je reč o lovu na vukove. Vuk se ne sme loviti od 15. aprila do 30. juna. 

-U lovu na vukove postoji kvota, koliko vukova sme da se ulovi godišnje. Tu kvotu određuju lovačka društva koja tokom godine prate stanje vukova na lovištu. Kvote su različite od lovišta do lovišta, rekli su iz Lovačkog saveza Srbije.

Na pitanje da prokomentarišu tradiciju iz Sokobanje, oni su odgovorili da Lovački savez Srbije neguje tradiciju pozitivnog postupanja prema živoj i ubijenoj divljači i da sve takve postupke osuđuju.

Mnogi, na društvenim mrežama su bili uznemireni zbog ovakve fotografije, a ovakve slike se mogu viđati iz godine u godinu. 

I šta dalje reći na sve ovo? 

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČOVEK KOJI JE IZVUKAO PSA IZ LOGORA SMRTI: Nakon Žaretove smrti, pomoć je potrebna njegovim psima! (VIDEO)
Sledeći tekstSLEDIMO PRIMER DECE: U subotu na predstavi za decu BEOGRAĐANI SKUPLJAJU HRANU ZA PSE! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime