Naslovna VESTI PSI LJUBAV: čivava je izgubila svoje štene, a potom je usvojila 5 mačića

LJUBAV: čivava je izgubila svoje štene, a potom je usvojila 5 mačića

2
usvojila 5 mačiča petface

usvojila 5 mačića: Da život piše romane, imali smo prilike da se uverimo bezbroj puta do sada. Naša današanja priča, u potpunosti potvrđuje ovo zapažanje.
Čivava po imenu Peni oštenila je mrtvo štene, a njeno malo srce, tada se potpuno slomilo. U tom trenutku, ona je potpuno bila ophrvana bolom, a njen vlasnik Dejv Fulk, o tim teškim momentima svedoči sledećim rečima:

Kada se to dogodilo, Peni je bukvalno preplakala celu noć i nismo smeli da je ostavljamo samu uopšte. Uvek je neko morao da bude sa njom. Niz njeno lice su se stvarno slivale suze i to je bilo prosto neverovatno.

usvojila 5 mačiča petface

Videvši u kakvom teškom stanju se nalazi njihov voljeni pas, Penini vlasnici su odlučili da reaguju odmah. Pozvali su prihvatilište za mačke u obližnjem gradu, a njihov upit je bio krajnje sprecifičan. Naime, zanimalo ih je da li u okviru prihvatilišta imaju napuštene mačiće koji i dalje sisaju i kojima je potrebna majka. Srećom po njih, odgovor je bio potvrdan.

Pročitajte još: MAJČINSKI INSTINKT: Mačka izgubila svoje mačiće, pa usvojila tri napuštene bebe (VIDEO)

Tako su vlasnici tužne čivave, postali staratelji 5 napuštenih mačića. Kada su stigli u porodični dom, prvi susret majke koja je izgubila svoje jedino dete i 5 mališana kojima je majka bila potrebna potpuno je svima izmenio živote. Peni je bila toliko srećna, da je njeno srdašce zacelilo odmah. Prihvatanje novih mladunaca je usledilo u momentu kada ih je ugledala, a ljubav se rodila na prvi pogled.

Koliko je to bio emotivan trenutak, jedan od vlasnika je i sam posvedočio:

Ona ih je sve prigrlila kao da su njena deca i ostavlja ih samo kada treba nešto da prezalogaji ili da ode do toaleta, a onda se odmah vraća.

usvojila 5 mačiča petface

Celom pričom podjednako su ushićeni i iz prihvatilišta iz koga su mačići usvojeni:

Zadovoljstvo je videti i čuti za ovakve situacije iz razloga što nam pokazuju da saosećanje nije svojstveno samo ljudima, već i životinjama – rekao je Met Čen, jedan od zaposlenih.

Ova priča zaista topi naša srca i mi smo istinski dirnuti. Kao i uvek, ljubav je lek za sve.

Srećno mališani! 😀

Pogledajte video koji svedoči o ovoj neverovatnoj priči:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKada pas oboli od kancera, morate uraditi OVO i učiniti ga najsrećnijim na svetu! (VIDEO)
Sledeći tekstMladi Sirijac Aslan i njegova kujica Rose stigli u Salzburg!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime