Naslovna VESTI PSI UŽAS: Ukraden pas pronađen zakopan pod šibljem!

UŽAS: Ukraden pas pronađen zakopan pod šibljem!

0
pronađen ukraden pas

Vlasnici ukradene dvogodišnje maltezerke Mejbl danas se osećaju kao da u dobili „džekpot“ na lutriji pošto su ponovo zajedno sa svojom ljubimicom. Posle tri dana velike neizvesnosti, ukradeni pas je pronađeni u torbi koja je bila zkopana pod šibljem.

pronađen ukraden pas

Mejbl su pronašli otac i sin koji su bili u šetnji sa svojim psom. U jednom trenutku su čuli prigušeno cviljenje i kada su počeli da istražuju krajnje nepristupačan teren videli su deo vreće za pakovanje suncobrana koji viri iz zemlje sa gustim šipražjem. Kada su izvukli torbu i otvorili je otkrili su preplašenu Mejbl.

pronađen ukraden pas

PRESLATKI SU: Lizi čuva i vozi svog mlađeg prijatelja u kolicima!(VIDEO)

Odneli su je svojoj kući a potom i veterinaru. Srećom, Mejbl je bila mikročipovana i čim je utvrđen vlasnik supruga čoveka koji je pronašao živog zakopanog psića je obavestila očajne ljude o srećnom ishodu.

pronađen ukraden pas

Mejbl su vlasnici pustili da se igra u svom dvorištu akada su je posle nekog vremena pozvali da se vrati u kuću shvatili su da je nestala. Odmah su se dali u potragu, dali oglase preko društvenih mreža ali nije bilo pozitivnog odgovora. Mnoge komšije su se uključile u potragu ali nije bilo rezultata. Kažu da tri dana gotovo nisu spavali od brige. Danas upozoravaju sve vlasnike da veoma obrate pažnju na bezbdnost svojih ljubimaca tokom šetnje. Opasnost preti čak i kada se psi nalaze u zadnjem dvorištu porodičnih kuća.

NA IVICI SMRTI: Džoger pomogao teško povređenom psu!

pronađen ukraden pas

Koji su bili motivi kradljivca slatke Mejbl za sada nisu otkriveni. Očigledno je da pas nije sam išetao iz dvorišta. Neko je psa ukrao, ali nije bilo poziva za otkup. Čini se da je neko jednostavno hteo da ubije Mejbl iz čiste obesti i to na veoma surov način. Njeno pronalaženje je rezultat čiste sreće, jer mesto gde je bila zakopana je veoma zabačeno i gotovo da niko od meštana ne prolazi tim stazama. Sada je srećom, ponovo u svom domu, a vlasnici mnogo više pažnje obraćaju na njenu sigurnost kada izlazi u svoje dvorište.

Izvor:  mirror.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRESLATKI SU: Lizi čuva i vozi svog mlađeg prijatelja u kolicima!(VIDEO)
Sledeći tekstHEROJ NAD HEROJIMA: Trudna kuja spasla četvoro ljudi iz požara i zadobila teške opekotine!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime