Naslovna VESTI PSI VETERINAR IZ PAKLA – Potresne slike životinja koje su mučene zbog trgovine...

VETERINAR IZ PAKLA – Potresne slike životinja koje su mučene zbog trgovine krvlju.

0
Veterinar iz pakla

Neke stvari su prosto neshvtljive. Horor priča o čoveku koji je mučio, zlostavljao i surovo eksploatisao životinje a koji se predstavljao da je veterinar nas je potpuno slomila. Ovaj čovek je s razlogom nazvan: Veterinar iz pakla.

veterinar iz pakla

Kada su spasli pse i mačke sa jedne farme u Humanesu u Madridu, jedan od spasilaca je izjavio: „Mislili smo da smo sve videli, ali ovo je užasno!“ Fotografije koje su podeljene na društvenim mreža svedočanstvo su neviđenog zlostavljanja i mučenja pasa i mačaka.

Pročitajte i ovo: KAKVA DIVNA PRIČA – Medicinska sestra donela najlepšu odluku posle smrti svoje pacijentkinje!

veterinar iz pakla

Spasioci u saradnji sa špaskom Civilnom Gardom su upali na Farmu za koju su sumnjali da predstavlja stravično mučilište za pse i mačke. Tom priliko je spašeno gotovo 240 pasa i mačaka u izuzetno lošem zdravstvenom stanju. Ono što je posebno užasnulo spasioce bili su leševi 29 pasa, 29 mačaka i po jednog jednog kunića i feretke. Za sve ove nesrećne životinje je utvrđeno da su uginule posle dugotrajnog mučenja u kojim im izvlačena krv.

veterinar iz pakla

Biznismen i navodni veterinar je godinama razvijao svoj pakleni posao. Skupljao je napuštene životinje, izvlačio im krv i onda to prodavao za neophodne transfuzije krvi. Za to vreme nije nimalo brinuo o stanju i zdravlju životinja. Spasioci navode da je ovaj čovek često čak i direktno iz srca živih životinja izvalčio krv kako bi je prodao.

Pročitajte i ovo: DAVLJENA I SPALJENA – Ceo svet šalje pomoć!

veterinar iz pakla

Pošto su životinje spašene, veliki broj organizacija za zaštitu životinja je preuzeo preživele životinje. Mnoge su bile u kritičnom stanju i potrebno im je ozbiljno lečenje i najbolji mogući uslovi za oporavak. Sada, zahvaljujući volonterima i veterinarima iz brojnih prihvatilišta i privremenim usvojiteljima dobijaju zasluženu pažnju i polako se oporavljaju.

veterinar iz pakla

Svi se nadaju da će jednog dana biti spremni za nove domove i da će zaboraviti sve patnje i bolove koje su morali da prežive od Veterinara iz pakla. Nažalost, i dalje nema odgovora kako je bilo moguće da ovakva farma opstaje godinama unazad bez reakcije nadležnih institucija.

Izvor:  sperro.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKVA DIVNA PRIČA – Medicinska sestra donela najlepšu odluku posle smrti svoje pacijentkinje!
Sledeći tekstPOTRAGA ZA ZOI – Nestala posle „akcije“ Avenije MB u Apatinu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime