Naslovna VESTI PSI VOLJA I HRABROST JAČI OD OKOVA – Vukao je lanac od 10...

VOLJA I HRABROST JAČI OD OKOVA – Vukao je lanac od 10 kila i tražio pomoć!

0
Pas na lancu

Ostavljen i zaboravljen, sa lancem od deset kilograma oko vrata, ovaj pas nije odustao. Koračao je hrabro i sa glavom gore, tražeći spas u ljudima koji bi mu mogli pomoći. Dokazao je da su volja i hrabrost jači od okova.Stravična priča

Teško je bilo boriti se za život noseći toliki teret, ali ovaj pas nije odustao. Danima je izdržavao taj teret, pretrpevši sve bolove koji su mu naneti, samo da bi na kraju pronašao osobu koja mu je pružila nadu.

Pročitajte i ovo: SIMBOL BORBE PROTIV PATNJE – Preživeo zemljotres i danas ponovo može da se igra.

Ta osoba je bila Ashley Garza, koja je bila na putu za intervju za posao kada je naišla na ovog psa u nevolji. Bez razmišljanja, zaustavila je auto i pristupila mu sa saosećanjem.

Lanac težak 10 kilograma

Pas, zahvalan što mu se neko konačno obratio, prišao je njoj sa radošću. Bio je prekriven blatom, a ogroman i težak, hrđavi lanac oko vrata izazivao mu je bol. Ipak, ovaj pas je bio srećan jer se konačno neko brinuo za njega. Ostavila ga je u autu da mirno čeka, iako je mogao da bude uplašen i prestravljen.

Rana od lanca

Nakon intervjua, Ashley je odvezla psa do kuće svoje prijateljice Luz Guzman. One su zajedno uspele da skinu lanac i ovaj pas je konačno bio slobodan.

Pročitajte i ovo: PRIJATELJSTVO OD PRVOG DANA – Pas odgaja ždrebe bez majke.

Ovaj pas je pokazao da ništa nije jače od snage volje i upornosti. I dok je ova priča srećno završena, ima mnogo drugih životinja koje prolaze kroz iste ili slične patnje. Zato je važno da ih vidimo i da uvek pružimo ruku pomoći, jer često nailazimo na napuštene pse koji žele samo nečiju pažnju i ljubav , a mnogi lakonski okrenu glavu na drugu stranu.

Izvor:  pet-sitting.gr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSIMBOL BORBE PROTIV PATNJE – Preživeo zemljotres i danas ponovo može da se igra.
Sledeći tekstBENI JE OTIŠAO S LJUBAVLJU – Pas heroj dočekao kraj života u porodici koja ga je prihvatila u najtežem trenutku.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime