Naslovna VESTI PSI ISPOVEST MIKIJA RURKA: “Odustao sam od samoubistva zbog svog psa”!

ISPOVEST MIKIJA RURKA: “Odustao sam od samoubistva zbog svog psa”!

1
zbog svog psa petface

zbog svog psa: 63-godišnji glumac iza sebe ima puno poslovnih uspeha: bio je nominovan za Oskara, a glumio je u preko 70 filmskih stvarenja. Međutim, ono što je manje poznato o njemu je činjenica da je tokom života prolazio kroz teške trenutke zbog kojih je pomišljao i na samoubistvo!

zbog svog psa petface

– Prolazio sam kroz teške trenutke. Povređivao sam samog sebe, a jednom mi se desilo da sedim ceo dan u ormaru. Dok sam držao pištolj u ruci u tom trenutku se našao moj pas Džek pored mene. Tako je tužno cvileo i gledao je kao da mi postavlja pitanje: “Ko će o meni brinuti ako tebe ne bude bilo?” To me je pogodilo i odustao sam od samoubistva. Baš zbog njega, zbog svog psa, ispričao je Miki, inače veliki ljubitelj životinja i vlasnik 6 pasa!

Pročitajte još:
ZA PRIMER: Džordž Kluni udomio psa iz azila!

Rurk je objasno da je kroz najteži period života prolazio kada ga je žena, Kare Otis, ostavila. Tada je i njegova glumačka karijera krenula nizbrdo.

zbog svog psa petface

Međutim, kako je i sam izjavio prilikom dodele „Zlatnog globusa“, svu zahvalnost duguje svojim kucama, koji su bili uz njega u najtežnim godinama.

Pročitajte još:
Glumac Alen Delon biće sahranjen sa svojim psima!

Iako je njegov pas uginuo 2002. godine, i dalje se priča o glumčevoj izjavi kako je svom psu 45 minuta davao veštačko disanje, dok nije prihvatio činjenicu da ga više nema.

zbog svog psa petface

Inače, Miki je udomio i psa sa ulice, dok je snimao film u Rumuniji. Tada je u Rumuniji vođena hajka protiv uličnih pasa, kada je Vlada dozvolila ubijanje pasa lutalica!

Oni su mu izgleda uzvratili na najbolji mogući način!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstIspričaj nam priču o ljubimcu, a mi ćemo je snimiti i objaviti u emisiji Klinika Vet!
Sledeći tekstZA PRIMER SVIMA: Ivana Španović prikuplja sredstva za sterilizaciju pasa lutalica u Zrenjaninu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime