Naslovna VESTI PSI ZBOGOM DORA NEĆEMO TE ZABORAVITI: Sećate li se Arčija i Dore, Dora...

ZBOGOM DORA NEĆEMO TE ZABORAVITI: Sećate li se Arčija i Dore, Dora je tragično nastradala! (VIDEO)

0
zbogom dora petface

-Zbogom moja čokoladna lepotice, nemirušo moja, vrtirepko, pumo, kraljice! Pre svega zbogom prijatelju čupavi, moj, Arčijev i ljubimice moje porodice. Hvala ti na predivnim danima igre, ljubavi, bezgranične vernosti i hvala ti što si me na svoj način učinila boljim čovekom. Znam da si u tvom kratkom životu bila srećna uz mene i Arčija, kao što smo mi bili sa tobom. Trči za svojom lopticom sa drugarima, negde ispod duge, i ne boj se grmljavine, jer mi jedni druge čuvamo i u mislima. Ti si od sada pa dalje zauvek u mom i Arčijevom srcu i ostaje mi nada, bar nada da ćemo se ponovo sresti u nekoj drugoj dimenziji i biti ponovo srećni, napisano je na Fejsbuk stranici Labradori Arči i Dora.

A šta se zapravo dogodilo i šta je to što je slomilo srce svih ljubitelja ova dva labradora i Arčija ovdojilo od njegove prijateljice, nabolje je da ne prepričava. Prenećemo vam u celosti šta se to dogodilo, kako je to napisano i objašnjeno:

“Dragi dobri ljudi, vi koji volite životinje, vi koji ih imate i vi koji ste čistog srca, ne zamerite mi što ne mogu da se javim, odgovorim na poruke, što ne mogu da pričam, ali ovo je sve iznenada i jako bolno. Hvala vam na podršci, na lepim rečima, hvala što ste uz nas.

PROČITAJTE I:

ISTINITA PRIČA: Kako je Arči uz pomoć svoje drugarice Dore i stručne pomoći preživeo “za dlaku”!

Naravno da znam da umiru ljudi, da stradaju deca, da ima mnogo nesreće oko nas. Sve je to veliki gubitak i bol, ali postoje u našim srcima mesta za ljubav posebne vrste. Ta bića koja tako malo traže, a puno daju, postanu pravi deo porodice, sažive se sa nama i nezamislivo je izgubiti ih. Arči i Dora su ne samo deo moje porodice, već i mog kolektiva. Živeli smo našu prelepu bajku, kroz slikovnice o Arčiju i Dori pričali smo vam priče iz našeg života, želeći da vam pokažemo kako se može iskreno voleti i razumeti.

Dorica je tako nesrećno stradala… Obožavala je da se igra sa lopticom, a ugusila se iznenada baš sa lopticom sa kojom se igrala godinama. To su ti trenuci, kada se sve okrene naopako…

Napustila nas je za nepuna dva minuta… Dali smo sve od sebe da je spasemo, borila se i ona, gledala nas je i sa otvorenim okicama nas je napustila. Srce nam se tada pocepalo… Nestvarno je da je nema, stoji prazna crvena činijica za hranu, tu su njene ogrlice, peškiric sa izvezenim imenom, njeno jastuče i ponjavica koju je nosala po ceo dan po dvoristu. Boli do ludila… Ali tako mora kada iskreno volimo. Biće potrebno vreme, ali zaborava neće biti i ne treba biti. Moja vrtirepka me naučila da budem strpljiviji, da budem uporan i da poštujem i nekog ko je drugačiji.

Poslednjih dana se nije odvajala od mene i Arčija. Ne verujem u neke bezvezne priče, ali kao da je želela da budemo što duže i više zajedno. Prazno je bez nje, Arči i ja smo sada dva usamljena momka koji moraju da nauce da žive bez njihove najdraže princeze, ali i da je čuvaju u srcu dokle god dišu. Hvala!”

Šta mi da dodamo još? Skrhkani smo… 🙁petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA: 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAJEČAR: Tamo negde daleko od očiju ljudi, ŽIVI JEDAN BRETONAC NA LANCU… (VIDEO)
Sledeći tekstUPOZNAJTE OVU ŽENU: Ona spašava napuštene životinje i VRAĆA IM NADU! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime