Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Ova MAČKA se ušunjala u starački dom i DOBILA POSAO

Ova MAČKA se ušunjala u starački dom i DOBILA POSAO

0
PODELI
dom petface

Upoznajte Oreo, mačku koja je nekako pronašla put u starački dom i odlučila da ostane da radi tamo. Karmen Delgado, recepcionistkinja ustanove Svetog Avgustina u Klivlendu u Ohaju, kaže da je maca tamo kao njihova porodica i da pomaže zaposlenima i da je svi vole kao svoju.

dom petfaceSvi cene to što je ova maca prisutna među njima.

– Većina ljudi koji se nalaze u ovom staračkom domu već su imali ljubimca u nekom trenutku u životu, tako da otkad je Oreo ovde, oni mogu da je pomaze i da vide šta radi i kako je. To im daje osećaj sigurnosti i osećaju se kao da su kod kuće, kaže Dejna Karns, direktorka ustanove.

Pročitajte još: BEZ KOMENTARA: Mačka pomaže slepom psu da se vrati kući (VIDEO)

Ona je dodala da stalno fotografiše Oreo, čak i vikendima, a da radnici koji rade noćne smene, isto to rade.

dom petface– O, vidi, Oreo je za recepcijom, javlja se na telefon, ili sedi na klupi i čeka nekoga da se igra sa njom. Svi u domu obožavaju što je Oreo tu, oni vole da se igraju i maze sa njom, oduševljeno zaključuje direktorka ovog doma.

Pročitajte još: VERAN KAO MAČKA: Gremi svakog dana, na istom mestu, čeka vlasnicu sa posla! (VIDEO)

Za sve mace starosti od jedne do sedam godina tu je potpuna hrana za odrasle mačke – Natural Trainer Adult. Ovo je izbalansirana hrana koja sa svojim sastojcima može da obezbedi opšte dobro stanje vaše mace.

petface domEkstrakt crvene ribizle potpomaže pravilno funkcionisanje urinarnog sistema, a dodate morske alge doprinose tome da krzno vaše mezimice zadrži mekoću i prirodnu boju. Natural Trainer Adult – pravi izbor za svaku macu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.