Naslovna VESTI PSI BEZOSEĆAJNO I SVIREPO – Vlasnici napustili štene koje je ujelo preko 1.000...

BEZOSEĆAJNO I SVIREPO – Vlasnici napustili štene koje je ujelo preko 1.000 pčela

0

Upoznajte Stingera, štene mešanca pitbula kojeg je ujelo preko 1000 pčela nakon što je izabrao pogrešno mesto za odmor na zemlji. Psić je imao izuzetno lošu reakciju na ubode pčela i odmah je odveden kod veterinara na detaljan pregled.

Nažalost, ovo je bio i poslednji put da je Stinger video svoje vlasnike, koji su ga napustili onog trenutka kada su ga ostavili na klinici.

napustili petfaceTog trenutka je Kari Šipaila, osnivačica spasilačkog udruženja „LuvnPupz“ (Volim Štence) pritekla u pomoć. Saznala je da je Stinger i veoma neuhranjen i da je imao šugu, veoma zarazno oboljenje kože.

Pročitajte još: DIRLJIV PRIZOR: Pas čeka vlasnike koji su ga izbacili poput smeća!

Dani su prolazili u ovom udruženju i Stinger je bio ošamućen i preživljavao je dosta bola. Ispostavilo se da Stinger ima i autoimuno oboljenje koje se zove pemfigus i da je potrebno da svakodnevno dobija lekove do kraja svog života. Međutim, štene nije odustajalo.

napustili petface– Stinger je sjajno štene. Obožava svakoga koga sretne. On je savršeno oličenje toga kako bi ljudi trebalo da vide ovu rasu – sladak je, veseo i pun života, objasnila je Šipaila.

Na svu sreću, štene koje su prethodni vlasnici napustili je našlo dom za ceo život u kome će ga voleti i pružiti mu svu potrebnu pažnju i negu koju zaslužuje.

Pročitajte još: VERNOST: Prijatelji odbijali hranu sve dok ih ponovno nisu spojili!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstCARICA – Ova MAČKA se ušunjala u starački dom i DOBILA POSAO
Sledeći tekstKako bi izgledalo kada bi pas napustio vlasnika: Ova Subotičanka je to ilustrovala!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime