Naslovna VESTI PSI NIŠ: Komšije spasile dva pitbula iz bunara dubokog 18 metara!

NIŠ: Komšije spasile dva pitbula iz bunara dubokog 18 metara!

0
PODELI
dva pitbula petface

Dva pitbula, gladna i uplašena, upala su u bunar dubok čak 18 metara! Tu su ostali punih sat vremena, u hladnoj vodi i u potpunom mraku. Iako svesni rizika, komšije nisu dugo razmišljale – odmah su se dali u akciju spasavanja!

Neverovatna priča nas vodi do niškog naselja Komren, gde su dva pitbula upala su u bunar i tamo ostala zarobljena neko vreme. Brzom akcijom komšija, koje nisu čekle ekipu obučenu za spasavanje životinja, psi su izvučeni na sigurno i pružena im je adekvatna pomoć.

LESKOVAC: Vatrogasci sat vremena spašavali psa koji je upao u šaht dubok 2 metra!

dva pitbula petface

Dvadeset komšija se odmah skupilo i krenulo u spasavanje. Najodvažniji među njima zakoračio je na ivicu bunara i spustio se na dno po pse.

– Volim životinje, čuvam životinje i zato sam došao da pomognem ovde. Super je osećaj, jer sam pomogao, učinio sam nešto, kaže Danijel za RTS.

NIŠ: Bačen otrov na dečijem igralištu – uginuli psi!

Psi su se našli u ovom bunaru, jer – kako kažu svedoci – NIJE ADEKVATNO OBEZBEĐEN!

– Ovo je napušteno dvorište, bunar nije funkcionalan već dugo i bio je neki lim samo preko, oni su prošli kroz rupu i došli ovde. Lim je propao i upali su dole, kaže vlasnik pasa, Petar.

dva pitbula petface

Kada su ekipe Zoo planeta stigle, psi su već bili na sigurnom i oni su samo mogli da pohvale brzinu i efikasnost građana koji pritekli u pomoć.

– Sat i po vremena da plivaju ne bi preživeli, verovatno su imali neki oslonac dole i voda nije bila dovoljno duboka pa su hvala Bogu ostali živi. Mi možemo da pružimo pomoć ukoliko su promrzli ili malaksali, da organizujemo veterinare koji će im dati vitamine i infuziju ako im je to potrebno, kaže Dušan Stojanović, Zoo planet Niš.

Ljubimci čitavog komšiluka, Tajga i Vito, zahvaljujući upravo tim hrabrim ljudima, ostali su nepovređeni!

BRAVO, NIŠLIJEEEEE!

Izvor: www.rts.rs

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.