Naslovna VESTI PRETUŽNO: Dijana Gorila izgubila bebu, ali odbija da je pusti iz naručja!

PRETUŽNO: Dijana Gorila izgubila bebu, ali odbija da je pusti iz naručja!

1
PODELI
Gorila izgubila bebu petface

Gorila izgubila bebu ali odbija da je napusti – naslov na koji smo naišli a koji još jednom dokazuje da je majčinska ljubav naveća na svetu.

Naime, dirljiva priča nam stiže iz frankfurtskog zoološkog vrta, gde je pre nekoliko dana gorila Dijana rodila blizance. Ovo je inače ravno ČUDU, jer je slučaj da gorile rode blizance vrlo vrlo redak!

Pročitajte još:
ZVEZDA DANA: Shabani, gorila maneken, zbog koga žene dolaze u zoo vrt!

Mladunci su se na početku osećali jako dobro, napredovali su i uz mamu gorilu bili najpoželjniji stanovnici koje su turisti posećivali. Međutim, samo nekoliko dana potom, jednoj bebi je naglo pozlilo i nažalost odmah sutradan je izgubila bitku sa životom!

Gorila izgubila bebu petface

A onda je nastala fotografija koja je obišla svet. Mama Dijana jednostavno nije mogla da se pomiri sa takvom sudbinom i odbila je da ga preda čuvarima.

– Ne želimo da insistiramo na oduzimanju mladunčeta da je ne bi uznemirili, a isto tako ne želimo da joj damo neki sedativ kako joj ne bi pokvarili mleko za dojenje, izjavio je direktor ovog frankfurtskog zoološkog vrta.

Pročitajte još:
JEDAN OD TRI NAJGORA NA SVETU: Zatvoren splitski ZOO VRT!

Stručnjaci navode da ovo ponašanje mame gorile nije ništa neobično, jer je dokazano da gorile razvijaju snažnu vezu sa svojim mladuncima. Kako su objasnili, nakon što im beba ugine, dešava se da gorile nose bebe u naručju i nekoliko sati bez prekida.

LJUBAV.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime