Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Spasena mačka sada spava u svom krevetiću za lutke

Spasena mačka sada spava u svom krevetiću za lutke

0
lutke petface

Upoznajte Sofi, spaseno mače koje spava u svojoj minijaturnoj verziji kreveta za lutke sa raznim pokrivačima, ćebićima, pa čak i jastučetom u obliku krokodila. Život nije uvek bio nežan prema ovoj krznenoj loptici.

petface lutkeKada je imala tri godine, ova lepotica je spasena iz doma vlasnika koji je bio sakupljač životinja. Njen prethodni vlasnik ju je držao sa brojnim drugim životinjama u malim kavezima, jednu životinju preko druge. Stoga, kada su je usvojili Kristijana Viskuzi i njen partner, sve što je ova divna maca želela da radi jeste da bude sa svojim ljudskim roditeljima sve vreme, naročito noću.

Pročitajte još: PODVIG DANA: Pas Leo uleteo u kuću u kojoj je buktao požar i u zubima izneo mače!

Svake večeri kada bi Kristijana otišla da spava, Sofi bi se popela na vrh ormara da spava.

petface lutke– Htela sam da vidim da li će spavati u našem krevetu, ali je insistirala da spava na ormaru. Zbog toga smo nakon nekoliko večeri rasklonili stvari sa vrha ormara i stavili njen krevet tamo. Sada uvek ide na spavanje u svoj krevetić kada i mi, rekla je Kristijana.

Pročitajte još: Štene spaseno u italijanskom požaru biće istrenirano da pomaže drugima

Kristijana je dodala da se Sofi budi oko 3 ujutru da bi jela, a onda se vraća u svoj krevet, sve dok alarm ne zazvoni ujutru, kao i da spava ušuškana sve vreme.

Ako je i vaša maca pravi gurman, pa voli čak i da gricne nešto noću, pravi izbor za nju je onda sigurno Natural Trainer Adult hrana za mačke starosti između jedne i sedam godina.

petface lutke proizvodOva izbalansirana hrana obezbeđuje dobro opšte stanje vaše mace, dok alga spirulina čini da vaš ljubimac dobije sve sastojke koji pomažu zdravlju njegovog krzna.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.