Naslovna VESTI PSI NOVA BRUKA SRBIJE: Policija privela aktiviste iz Engleske prilikom skupa ispred Avenije...

NOVA BRUKA SRBIJE: Policija privela aktiviste iz Engleske prilikom skupa ispred Avenije MB

0
Bruka za Srbiju

Kako izveštava portal infocentrala.rs iz Jagodine, tokom jučerašnjeg skupa ispred azila Avenije MB u Novom Selu, ponovo se pokazuje da iza ove već ozloglašene firme stoji neko veoma moćan ko ih štiti uprkos brojnim prijavama i zahtevima da im se zabrani rad.

Bruka za Srbiju

Ovom prilikom je policija privela engleskog fotografa i zaštitnika životinja i njegove saradnike posle poziva zaposlenih Avenije MB.

Pročitajte i ovo: PRENOSIMO: Mi šaljemo PRIJAVE, veterina AUTISTIČNA, AVENIJA nastavlja lov u mutnom. (VIDEO)

Kako izveštava infocentrala.rs sudeći prema izjavama svedoka, Tom je želeo da pruži podršku i podigne glas protiv nehumanog postupanja prema životinjama, kako tvrde udruženja i pojedinci, firme koja godinama dobija milionske tendere širom Srbije, a psi umiru ili u katastrofalnom stanju budu vraćani na ulice.

Bruka za Srbiju

„Veterinarska inspekcija nije ni ovaj put bila zainsteresovana da izađe na teren iako se prijave protiv Avenije MB broje u stotinama. Na prošlom skupu vlasnik firme napao je ženu iz udruženja lopatom kojom verovatno ubija pse unutra o čemu postoji video snimak. Ovaj put policija koja očigledno štiti ovu firmu, privela je strance. Divnu smo zaista sliku poslali u svet, ali dobro je što je neko došao da vidi šta se ovde zaista dešava sa životinjama. Ljude drže satima u policijskoj stanici, ovo je skandal“ kaže jedan od okupljenih ispred Avenije MB.

Pročitajte i ovo: PREDSEDNIK OPŠTINE I VETERINARSKA INSPEKTORKA NE ZNAJU ZAKON ali puštaju Aveniju MB da rade šta hoće!

Prema nezvaničnim informacijama reagovala je i ambasada UK. Tom S-N objavio je 14.juna na svom fejsbuk profilu snimak u kome govori da je već pri ulasku u Srbiju naišao na pakao, štence koje su žive jeli crvi i da je doživeo šok zbog tretmana napuštenih životinja u našoj zemlji. Pse je preuzeo i odvezao veterinaru. Očigledno da ga je danas sačekao još veći šok kada je priveden.

Izvor: infocentrala.rs   Foto Danijela Jović

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSpasena mačka sada spava u svom krevetiću za lutke
Sledeći tekstŽIVOTINJE SU BOLJE OD LJUDI: Napaćena mačka kojoj je neko bacio kiselinu u lice i dalje veruje ljudima

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime