PLAKALI SMO SA NJIM: Video koji pokazuje zašto NIKAD ne smete napustiti svog ljubimca!

Mnogo je razloga zbog kojih nikada ne treba napustiti ljubimca! Jednostavno, izgovori na ovu temu ne postoje! Iako ovo stalno ponavljamo, statistika nam ne ide u prilog! Samo u prošloj godini, oko 4 hiljade životinja završilo je na ulicama Hrvatske, a slična situacija je i kod nas. Iako su propisane stroge kazne, ovo je i dalje goruća tema ljubitelja životinja!

U moru video snimaka koje svakodnevno pregledavamo, zbog ovog nam je definitivno zastala gnedla u grlu!

Pročitajte još:
MILION PREGLEDA: Video posle koga ćete shvatiti da pas NIJE igračka!

napustiti petface

Znamo da imati kućnog ljubimca nije ni malo lak zadatak. Znamo da oni zahtevaju punu pažnju, vreme, negu, brigu,.. Ali isto tako znamo da naš život bez njih ne bi bio potpun. I zato još jednom apelujemo – MOLIMO VAS NEMOJTE NIKADA napustiti SVOG PSA ILI MACU!

Pročitajte još:
POGODIO MILIONE: Video PAS NIJE IGRAČKA rasplakao ljubitelje životinja!

Ako ste ikada pomislili da ovo učinite pogledajte OVAJ VIDEO! Priča o ovom šiba inu su probudiće i najdublje emocije u vama. Iskreno, mi nismo obuzdali suze!

napustiti petface

– Da li sam negde pogrešio? Gde ste? Da li vam nedostajem kao i vi meni? Samo su neka od pitanja koji ostavljeni psi postavljaju!

Iako su mu mnogi želeli pružiti pomoć, udomiti ga i pružiti mu budućnost kakvu zaslužuje, ovaj ostavljeni pas je mislimo bio samo uz svoju porodicu!

Uz poruku,.. Niakda vas neću zaboravit, najemotivnijih 5 minuta kreće sada,…

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0