Naslovna VESTI PSI Iako su ga vlasnici ostavili na ulici i odselili se, pas se...

Iako su ga vlasnici ostavili na ulici i odselili se, pas se godinu dana vraćao na isto mesto!

0
PODELI
odselili petface

Nada poslednja umire. Kaže poslovica, koju često ponavljamo kada smo u bezizlaznoj situaciji. Za ovog psa, baš takva je bila ona kada su ga vlasnici ostavili na ulici i odselili se!

Siroti pas nije ni znao da su ga vlasnici ZAUVEK ostavili i da su odličili da se po njega ne vrate – NIKADA! Odselili su se, ostavili ga pored ulice, dok je on srećno odskakutao misleći da su svi zajedno u šetnji. Kada se vratio do mesta, gde je izašao iz automobila, shvatio je da je ostavljen – sam!

Pas Pirata je novi Hačiko: svakog dana se vraća u bolnicu u kojoj je njegov vlasnik preminuo!

Volonteri iz organizacije Hope for Paws su dobili dojavu o njemu i odmah su krenuli u akciju spašavanja. Ono što su zatekli ih je šokiralo.

odselili petface

Pas je izgledao očajno, kod veterinara su videli da ima tumore, a ono što ih je najviše rastužilo je slika rendgena, na kojoj su videli da mu je stomak pun kamenja. Veruju da se nije imao čime da se hrani, pa je jeo kamenje.

Dobio je ime Stivi, a volonteri kažu da je njegov pogled bio pun tuge i žalosti. Ovaj dragi pas se polako oporavlja i trenutno se nalazi u privremenom smeštaju, gde ponovno uči kako je lepo biti nečiji voljeni ljubimac.

PRIČA JEDNE LUTALICE zbog koje svi danas plaču!

Iako je priča snimljena daleko od nas, sličnih ima na svakom koraku, nažalost. Ako se odlučite da uzmete psa, znajte da je to jedna obaveza i odgovornost, a ne odluka da ga ostavite kada mu je teško.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.