Naslovna VESTI PSI Pas Pirata je novi Hačiko: svakog dana se vraća u bolnicu u...

Pas Pirata je novi Hačiko: svakog dana se vraća u bolnicu u kojoj je njegov vlasnik preminuo!

3
Hačiko petface

Pretpostavljamo da nema ljubitelja životinja, koji bar jednom u životu nije pogledao film Hačiko! Da podsetimo, svakog jutra Hačiko svog novog vlasnika prati do železničke stanice. Profesor odlazi na posao, a na povratku, uvek u isto vreme ga čeka njegova akita. I tako svaki dan. Kada je vlasnik dobio moždani udar i preminuo, Hačiko je punih 10 godina svakog dana čekao vlansika na istom mestu!

Danas nas priča o novom Hačiku vodi do Argentine i psa po imenu Pirata! Sve je počelo jednog dana kada je osoblje u jednoj loklanoj bolnici dozvolilo Pirati da svakodnevno posećuje svog bolesnog vlansika, koji je ležao u sobi 404!

Pročitajte još:
VERNOST BEZ GRANICA: Big Blu sedam meseci svakog dana čekao vlasnika na istom mestu!

Hačiko petface

Nažalost, pacijent nije uspeo da preživi zdravstvene komplikacije i jednog dana je preminuo. Njegov Hačiko tačnije Pirata svakog dana dolazi u istu sobu i traži svog vlasnika!

Hačiko petface

-Pas Pirata već danima po hodnicima naše bolnice, u gradu Rio Cuarto i traga za svojim vlasnikom. Ono što ne zna je da je njegov vlasnik nažalost preminuo. Nekoliko puta smo pokušali da ga izbacimo iz bolnice, ali se on uporno vraća u sobu 404, gde je poslednji put i bio sa svojim vlasnikom, kaže jedan od zaposlenih u ovoj bolnici!

Pročitajte još:
VERNOST KAO TAKVA: Pas trčao 16 km za vozilom u kome je bio njegov preminuli vlasnik! (VIDEO)

Zanemeli su pred ovolikom dozom vernosti i požrtvovanosti i odlučili da Piratu zadrže kao „bolničku maskotu“. Svakodnevno je hrane i brinu o njoj, a kako su preneli lokalni mediji Pirata je dobila i svoj krevet ovde!

PREDIVNA PRIČA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSAVETI: Koliko dugo je preporučljivo da šetate svoje štene?!
Sledeći tekstBudite mu podrška tada: Briga o ljubimcu nakon operacije!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime