Naslovna VESTI PSI Pas Mili: Milion tvitova za usvajanje psa!

Pas Mili: Milion tvitova za usvajanje psa!

0
PODELI

Od trenutka kada je 19-godišnji Rajan Seselman prvi put ugledao ovu crnu lepoticu na lokalnom usvajanju životinja, odmah je znao da je ona za njegovu porodicu.

pas mili

Budući da njegova porodica već ima dva psa kod kuće, Seselman je znao da će biti potrebno debelo ubeđivanje za njegovu majku kako bi proširio svoju pseću ekipu za još jednog člana. Zato je došao na ideju da ljudi na Twitteru glasaju za njegovu odluku. “Pitao sam mamu šta je potrebno da je uverim da ova mala pufnica postane deo naše porodice i predložio joj da postavimo pitanje na Tviteru. Ako dobijem 10.000 retvitova ona ostaje kod nas. Mislio sam da je to puno i ona da će se složiti”, rekao je Seselman za sajt The Dodo.

PRETUŽNO: Goga je, nakon 12 godina, ostala bez vlasnice!

Međutim, majka ga je iznenadila svojim odgovorom “Milion retvitova.”Važno je istaknuti da Seselman nije slavna osoba na mreži i da je u tom momentu imao samo 200 pratilaca na Twitteru. Činilo se prilično smešnim da njegov skromni zahtev za štene dobije bilo kakav publicitet, a kamoli da dosegne milion ljudi. Ali Sesselman nije takav da prepušta stvari slučaju, pogotovo ako je u pitanju tako divan pas. “Odlučio sam da pokušam”, rekao je.

pas mili

A onda se dogodilo nešto sasvim nezamislivo i potpuno neverovatno.”Sutradan sam se probudio i imao je 149.000 retvitova, za koje nisam mogao da verujem, bilo mi je nerealno da je to reklamiralo 149.000 ljudi, a zatim se to samo od sebe proširilo dalje.

VIDEO: Spasili kuju i rastužili se, jer nikad nisu čuli da pas tako plače!

Za četiri dana dobio sam milion retvitova“ Seselman je bio u neverici – ali on nije bio jedini. “Moja mama nije mogla da veruje, nikada nije mislila da će se to dogoditi”, rekao je Seselman. Ali ipak je ostala dosledna do kraja. Tog dana zajedno su otišli da pogledaju štene koje je osvojilo toliku pažnju na društvenim mrežama.

pas mili

“Popunili smo obrasce za usvajanje i sve što je bilo potrebno da bi je s njom krenuo kući tog istog dana“.U znak poštovanja na taj naizgled nemoguć broj retvitova, ovaj momak je nazvao svog novog psa “Milli”.Usvajanje psa je lična odluka koja menja život. Ipak, u slučaju ovog mladića i njegovog psa, trebalo je milion stranaca da dokažu jednoj mami da je njegova odluka bila ona prava.

Izvor: The Dodo

 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.