POTPIŠI, PODELI, SPASI ŽIVOT: Peticija protiv najave Zakona – „15 dana za napuštene, nakon čega se “ubijaju na human način”!

Vest koju smo pre samo nekoliko sati objavili: izazvala je pravu buru reakcija na Internetu. Udruženja koja su pokrenula celu priču, dobila su još jednog saveznika – udružene građane, koji uveliko potpisuju peticiju protiv ovog Zakona!
Smatramo da je izmena Zakona koji nikada nije do kraja primenjen, kontra-produktivna i neprihvatljiva za nas građane i da ni na koji način neće rešiti problem napuštenih životinja, a da će biti ubijeno hiljade zdravih životinja, stoji u Peticiji koju je pokrenula Grupa udruženja za zaštitu životinja.
Do ovog trenutka su sakupili 262 potpisa, a obzirom da im je rok vrlo kratak apeluju da im se što pre priključite.
Istovremenu na društvenoj mreži Facebook pokrenut je event, kao podrška celoj akciji, a kako navode adminitratori „dovoljno je da kliknete da ste tu i postavite post NE, kako bi znali koliko nas ima“.

Potpišite, podelite i spasite nedužne životinje. Jer da podsetimo, istraživanje je pokazalo da je najveći broj napuštenih životinja upravo one koje su vlasnici izbacili! Odgovornost pre svega!

PETICIJA JE NA OVOM LINKU, A EVENT NA OVOM!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0