Naslovna VESTI MAČKE SIMON’S CAT: Crtać koji nam pokazuje kako je život bez maca dosadan!...

SIMON’S CAT: Crtać koji nam pokazuje kako je život bez maca dosadan! (VIDEO)

0
simon's cat petface

Kako izgleda život sa mačkom opisuje mnoštvo fotografija i ilustracija koje mogu s lakoćom da nam prikažu kako to izgleda. Mačke su pravi vragolani koji ne žele ni sekund biti bez svojih vlasnika i zbog toga su nekada tužne, nekada ljute, nekada pokušavaju na sve načine da dopru do nas, ali nikada nisu dosadne.

Najpoznatija mačka sa Mesindžerovih emotikona, Simon’s Cat, pravi je hit u komunikaciji na društvenim mrežama. Tvorac ovog animiranog lika mačke pravi izuzetne crtane filmove u kojima pokazuje kako izgleda njegov život sa mačkom.

PROČITAJTE I:

55 MILIONA PREGLEDA: Kako izgleda život sa mačkom, a kako bez nje!

Kako to izgleda kada se vlasnik kupa, kada niz stepenice nosi teške stvari, ili kada se odmara? Mačka je uvek tu i ne pada joj napamet ostaviti njenog vlasnik samog. A kako li je tek kada treba da se stavi nova polica za trofeje, e tu nastaje prava zavrzlama.

Stranica na Fejsbuku Simon’s Cat ima preko šest miliona pregleda i ogromnu gledanost priloga. Popularni su i zaista je šteta ne znati za ove junake s obzirom na to da kad god ste nervozni i loše volje možete pustiti ove crtaće da vam poprave raspoloženje i loš dan.

Zašto čekati, pogledajmo kako izgledaju ove neverovatno zabavne epizode:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.