Naslovna VESTI PSI KONAČNO NA SLOBODI: Čitav život je provela u kavezu mračne uzgajivačnice! (VIDEO)

KONAČNO NA SLOBODI: Čitav život je provela u kavezu mračne uzgajivačnice! (VIDEO)

0
konacno na slobodi petface

Spasioci su pronašli ženku psa po imenu B.B. u uzgajivačnici, koja je bila smeštena u podrumu jedne kuće. Kavez u kojem je pronađena bio je prljav, a podrum nije imao nikakvu ventilaciju. Nehumana uzgajivačnica otkrivena je u gradu Charlotte (Karolina, SAD), od strane organizacije Humane Society of the United States (HSUS). Niko nije znao koliko je tačno B.B. bila stara, ali je bilo očito da je opetovano bila primorana na rađanje, navodi sajt Ekskluziva.online.

Kada bi rodila, svi njeni štenci bi bili prodati, a zatim bi proces krenuo ispočetka. B.B. je verovatno čitav svoj život provela u mračnom, prljavom kavezu. Jessica Lauginiger, menadžer za zločine nad životinjama, rekla je da je B.B. delovala jako sretno i zahvalno jer konačno oseti pažnju i nežnost od strane ljudi.

PROČITAJTE I:

Pogledajte kako je ovaj mladić (23) smislio ideju da od guma napravi krevetiće za napuštene!

B.B. je bila samo jedan od 150 pasa koji su spašeni iz zloglasne uzgajivačnice. Na imanju je pronađeno i nekoliko mačaka i koza, i sve ove životinje su živele u bednim i nehumanim uslovima.

konacno na slobodi petface

B.B. i druge spašene životinje su odvedene u bolnicu Cabarrus Animal Hospital na lečenje.

Kada je Brenda Tortoreo ugledala B.B,. zaljubila se na prvi pogled. Odmah je odlučila da je udomi.

Navikavanje na novi život nije bilo nimalo lako. Trava, tepisi, pod, sve je to za B.B. bilo nepoznato i strašno. Na sreću, imala je divne ljude koji su davali sve od sebe da joj omoguće srećan život.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstISCRPLJENO I PREPLAŠENO mladunče jelena ležalo je nasred puta, dok nije došla majka i POGLEDAJTE šta se dogodilo! (VIDEO)
Sledeći tekstSIMON’S CAT: Crtać koji nam pokazuje kako je život bez maca dosadan! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime