Naslovna VESTI PSI MAJKA HRABROST: Kuja je preplivala nabujali kanal kako bi spasila svoje štence!...

MAJKA HRABROST: Kuja je preplivala nabujali kanal kako bi spasila svoje štence! (VIDEO)

1
PODELI
spasila petface

spasila svoje štence: Indija se u decembru suočila sa količanama padavina koje su neobičajeno velike za ovo doba godine. Uprkos poplavama sa kojima se stanovništvo bori, jedna osoba je uspela da snimi jednu kuju, koja pliva kroz nabujalu reku, ne bi li spasila svoje štence iz poplave. Njena požrtvovanost i hrabrost razlog su što je ovaj video postao viralan.

FENOMENALNO: Prase Mašo i pas Miljenka – heroji poplava – našli nove domove!

Naime, snimak pokazuje kako jedna kuja pliva prema gomili smeća na kojoj se nalaze uplašeni štenci. Kada je doplivala do gomile, ona uzima jedno od štenaca u svoja usta i pažljivo korača ka mutnoj vodi. Potom pliva do obale, a zatim se vraća po ostala tri šteneta, istim postupkom.

spasila svoje štence iz poplave petface

Ono što stvarno zadivljuje, jeste njena smirenost u ovoj situciji, na kojoj bi joj čak i mnogi ljudi pozavideli. Ona ne obraća šta se dešava oko nje, jer njen cilj je u tom trenutku da spase svoju decu. Kada ih sve prebacuje na sigurno, ona se neko vreme trudi da ih umiri, jer su mališani izuzetno preplašeni. Sada, konačno može da predahne – opsadno stanje i dalje traje, ali bar su njeni mališani na sigurnom. Uspela je – spasila je svoje štence iz poplave.

KARLOVAC: Dečko nosio ljubimca ispred nadolazeće bujice!

Kako javljaju novinske agenicije, ovo je najveća poplava u Indiji u poslednih 100 godina, a posebno je kritično u gradu Čenai-ju, gde je ovaj video i zabeležen. Tom prilikom, nastradalo je oko 270 ljudi, a preko 2.000 njih je evakuisano.

Mi se se iskreno nadamo da će ova pseća porodica posle svega što je prošla, proživeti i neke radosnije trenutke.

Pogledajte i VIDEO koji prikazuje hrabru kuju koja je spasila svoje štence iz poplave:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.