Naslovna VESTI PSI Itan (4): “Posvećeno lošim ljudima koji su ukrali Fern. Može li ona...

Itan (4): “Posvećeno lošim ljudima koji su ukrali Fern. Može li ona doći kući sada, molim vas. Nedostaje mi“

0
PODELI
ukrali psa petface

Itan Feri je imao samo dve godine kada su lopovi ukrali psa, Fern, te 2013. godine. Koliko je velika njegova patnja, govori činjenica da je danas – dve godine nakon – napisao otvoreno pismo, tražeći od lopova da mu vrate najboljeg prijatelja!

Svakog dana Itan je Džodi i Tom, svoje roditelje, pitao o njoj, kada će se i da li će se ikada vratiti. Itan je trenutno u predškolskom, gde uči da piše, pa je napisao svoje pismo posvećeno lopovima u nadi da će ga oni možda videti i vratiti mu ljubimca.

ukrali psa petface

– Posvećeno lošim ljudima koji su ukrali psa Fern. Može li ona doći kući sada, molim vas. Nedostaje mi, napisao je Itan na papiru.

Pročitajte još:
ISPOVEST NINE: “Našeg Zika su ukrali u sred bela dana. Čipujte ljubimce, samo to će ih vratiti!”

Takođe je nacrtao crtež na kojem je njegova porodica sa psom, Fern, razume se.

Itanova mama, koja veruje da su njihovu kokerku ukrali zarad daljeg uzgoja, neutešna je i kaže da ne prođe dan da Itan ne pita gde je Fern, zašto je neko morao baš nju da uzme i da li je tamo negde srećna!

– I dalje se nadamo, svim našim snagama, da ćemo pronaći Fern jednog dana. Ukoliko ti ljudi vide koliko Itan pati, možda odluče da je vrate, rekla je Džodi.

ukrali psa petface

Prošlog petka, 17-godišnji pas porodice Feri – Megan – je uginula, a maleni Itan je samo nežno upitao “Ako je Megan sada anđeo, može li i ona potražiti Fern?”

Pretužno, i u isto vreme toliko iskreno. To mogu samo deca. I mi odavde se molimo da se Itanu njegov najbolji drug vrati jednog dana.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.