Naslovna VESTI PSI Osmogodišnji dečak, koji pati od vitiliga, mrzeo je sebe dok nije upoznao...

Osmogodišnji dečak, koji pati od vitiliga, mrzeo je sebe dok nije upoznao psa Rovdija!

0
PODELI
vitiliga petface

Osmogodišnji dečak, po imenu Karter Blanšar pati od vitiliga – hroničnog stečenog oboljenja kože, koje se javlja u vidu glatkih, belih mrlja na različitim delovima tela. Svakog jutra, Kerter je svojoj majci govorio koliko mrzi sebe, svoj izgled,..Majku je ovo svakog dana ubijalo i nije znala kako mu pomoći!

– Prva stvar koju mi je govorio ujutru je kako mrzi svoje lice i svoj izgled. Izgledalo je kao da je potrebno čudo kako bi Karter cenio svoju različitost, rekla je dečakova majka, Stefani!

Zavirite u centar za napuštene i bolesne pse – poseban po mnogo čemu!

vitiliga petface

Molila se svakoga dana, a njene su molitve bile uslišene kada je u njihov životu ušetao labrador po imenu Rovdi. Ugledala ga je slučajno na Internetu i pokazala ga svom sinu.

– Trinaestogodišnji labrador takođe boluje od vitiliga. Njegove fleke su mu pomogle da postane popularan na društvenim mrežama i poznat širom sveta. Kada sam ga pokazala Karteru, bio je toliko srećan i uzbuđen, kaže Stefani!

Sid iz Ledenog doba zaista postoji: „Zappa je poseban, nikada ga ne bismo ostavili“! (FOTO)

vitiliga petfaceOvaj jedinstveni dvojac se sreo ovog meseca.

– Kada su ušetali zajedno, imala sam osećaj kao da se poznaju ćitavog života. Odmah su postali porodica, dodala je Stefani!

Jer, BITI JEDINSTVEN JE PREDIVNO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.