Naslovna VESTI PSI Upoznajte NAJMLAĐEG volontera: Ima samo 6 godina i OBOŽAVA ŽIVOTINJE!

Upoznajte NAJMLAĐEG volontera: Ima samo 6 godina i OBOŽAVA ŽIVOTINJE!

0
volonter petface

On je najmlađi volonter u Hrvatskoj, verovatno i u celom regionu. Njegovo ime je Jurica i ima samo šest godina.

NAJSLAĐA VEGETERIJANKA NA SVETU: Volim životinje i neću da ih jedem!

Njegova mama mu je obećala da može dobiti psa, ali da prvo mora pokazati da je odgovoran. Jurica obožava da dolazi u azil „Noina Arka“ i igra se sa psima, alio ljubav između njega i kujice Katje je jedna od onih koja se desi na prvi pogled.

volonter petface

Katja je odmah dotrčala do Jurice i skočila mu u naručje i to je bilo to. Jurica je od tog dana samo pričao o malenoj kujici i pokazao je mami da je odgovoran čak i više nego neki odrasli ljudi. Kroz samo par poseta njih dvoje su postali nerazdvojni, a njegova mama kad je čula da postoje i drugi upiti za Katju, znala je što mora učiniti. I odluka je pala, napisali su iz ovog hrvatskog Udruženja koje brine o našuštenim i odbačenim životinjama.

DETE ZA PRIMER: Lara ima 8 godina, a bori se za prava životinja!

volonter petface

Preslatki volonter bio je presrećan kada je saznao da će Katja postati njegov pas! Obećao je da će se vikendima buditi ujutru, voditi Katju u šetnju,..I to se stvarno i dogodilo! Malenom dečaku to nije nikakav problem, jer uživa u svakom trenutku sa svojom novom najboljom prijateljicom.

Fotografije, koje je objavilo udruženje „Noina Arka“ dokazuju svu ljubav između dečaka i psa, uz podsećanje da deca treba da odrastaju uz ljubimce, učiti se od njih odgovornosti i ljubavi! DIVNO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.