Naslovna VESTI PSI Ovako reaguje pas kada vidi vlasnika posle 2 meseca!(VIDEO)

Ovako reaguje pas kada vidi vlasnika posle 2 meseca!(VIDEO)

1
2 meseca petface

2 meseca: Psi vole bezuslovno i to celom svojom dušom,  i tu nema nikakve dileme.Gotovo smo sigurni da će sledeći video, u samo jednom minutu koliko traje, objasniti svu dubinu emocija koju psi osećaju prema svojim vlasnicima.

Pročitajte još: Susret sa ukradenim psom kod ovog čoveka je izazvao BURU EMOCIJA!

Svima vama koji imate ljubimca više je nego jasno da za vašeg četvoronožnog mališana, odsustvo od samo nekoliko sati, za njega predstavlja čitavu večnost. Ta kratka vremenska razdvojenost za vašeg psa je dovoljna da se izbezumi od sreće kad vas ugleda na vratima.

2 meseca petface

U slučaju da ste odsutni 2 meseca kao ovaj vlasnik, njegov pas je na korak od toga se onesvesti od emocija koje su ga savladale. U videu o kome govori naša današnja priča, vlasnik Džejson svoj dolazak najavljuje sledećim rečima:

Zdravo štene.

Njegov pas po imenu Sara, skače mu u zagrljaj. Sve vreme dok je vlasnik drži u rukama, ona kao da poskakuje od uzbuđenja, liže mu lice i ne prestaje da maše repom. Ovaj neodoljvi pas prosto ne može da obuzda radost koju oseća zbog toga što vidi svog vlasnika nakon 2 meseca razdvojenosti.

Pročitajte još: VERNOST KAO TAKVA: Pas trčao 16 km za vozilom u kome je bio njegov preminuli vlasnik! (VIDEO)

-Neće da me pusti, uspeva da procedi vlasnik.

2 meseca petface

Kada je vlasnik  spusti na zemlju, ona i dalje trči oko njega i želi da ga poljubi. Njen vlasnik je uzbuđen skoro kao pas, a mi se nadamo da ovaj preslatki dvojac više nikada neće biti razdvojen 2 meseca kao sada.

Očigledno je da Sara u tom trenutku najsrećniji pas na svetu, a da biste se i vi uverili da ne grešimo, klik na PLAY i uživajte:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHAOS U NIŠU NE PRESTAJE: U podne protest „Naš glas za njihov spas“!
Sledeći tekstMislili su da se ovaj pas udavio u moru, a on se pojavio posle 5 nedelja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime